Trash

Survivor 2022: Αυτός είναι ο λόγος που ο Απόστολος Ρουβάς ζήτησε με δάκρυα συγγνώμη στον πατέρα του

Survivor 2022: Αυτός είναι ο λόγος που ο Απόστολος Ρουβάς ζήτησε με δάκρυα συγγνώμη στον πατέρα του
Survivor 2022: «Θέλω να ζήσουμε πράγματα που έχω χάσει από παιδί», είπε χαρακτηριστικά ο σεφ στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης

Όσο περνούν οι μέρες στο Survivor 2022 ολοένα και περισσότερο λείπουν στους παίκτες που έχουν απομείνει στον Άγιο Δομίνικο τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης οι παίκτες αγωνίστηκαν για το έπαθλο επικοινωνίας και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να κερδίσουν και να ακούσουν τους συγγενής τους.

Survivor 2022: Η συγνώμη

Ο Γιώργος Λιανός λίγο πριν αρχίσει ο στίβος μάχης ρώτησε του παίκτες για τα συναισθήματά τους και μερικοί από αυτούς δεν άντεξαν και λύγισαν στη κάμερα. Ανάμεσά τους και ο Απόστολος Ρουβάς, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος και θέλησε να ζητήσει συγγνώμη από τον πατέρα του.

«Κάτι που αυτή τη στιγμή με έχει καταρρακώσει είναι ότι θέλω να πω μια τεράστια συγγνώμη στον πατέρα μου, γιατί οι γονείς μου έχουν χωρίσει από τότε που ήμουν μικρός, τον θεωρούσα υπαίτιο για πολλά πράγματα και θεωρούσα ότι τον τιμωρούσα τόσα χρόνια. Θα ήθελα πάρα πολύ να ακούσω τη φωνή του πατέρα μου και να του ζητήσω μία τεράστια συγγνώμη και ότι θέλω πραγματικά οι σχέσεις μας να βελτιωθούν. Θέλω να ζήσουμε πράγματα που έχω χάσει από παιδί», είπε βαθιά συγκινημένος ο σεφ.

To μήνυμα του πατέρα του

Μια ιδιαίτερη στιγμή ήταν όταν ο Απόστολος άκουσε το μήνυμα του πατέρα του, Κώστα: «Αγόρι μου χαίρομαι που σε βλέπω καλά. Είμαι περήφανος για την ποιότητα του χαρακτήρα σου. Μας λείπεις πολύ αλλά είμαι σίγουρος ότι θα βγεις πιο δυνατός από αυτή τη δοκιμασία. Μην ξεχνάς να είσαι ταπεινός και να συνεχίσεις να φέρεσαι με αξιοπρέπεια και σεβασμό σε συμπαίκτες και αντιπάλους σου, δηλαδή να είσαι ο εαυτός σου. Σε αγαπάμε πολύ».

Στη συνέχεια ο σεφ εμφανώς συγκινημένος, πήρε τον λόγο και είπε πόσο πολύ τον αγαπάει: «Πατέρα μου θέλω να σου πω ότι σας αγαπώ και σε αγαπώ πάρα πολύ. Είναι μια κουβέντα που παίζει και να μην έχεις ακούσει ποτέ από το στόμα μου. Ένα συγγνώμη γιατί δεν έχω αφιερώσει τόσο χρόνο όσο θα έπρεπε να καλύψουμε το κενό που είχα σαν παιδί. Υπόσχομαι πως όλα αυτά θα αλλάξουν όταν γυρίσω»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments