Διεθνή

Πούτιν προς ουκρανικό στρατό: Αναλάβετε την εξουσία – Οι Ναζί στην Ουκρανία ενεργούν σαν τρομοκράτες

Πούτιν προς ουκρανικό στρατό: Αναλάβετε την εξουσία – Οι Ναζί στην Ουκρανία ενεργούν σαν τρομοκράτες

Πηγή Φωτογραφίας: Φωτογραφία Αρχείου

Ο Ρώσος πρόεδρος, κάλεσε επίσης τους Ουκρανούς στρατιωτικούς να πάρουν την εξουσία στα χέρια τους.
Έτοιμος να στείλει αντιπροσωπεία στο Μινσκ για διαπραγματεύσεις με την Ουκρανία, είναι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν. Ως τρομοκράτες, αναπτύσσοντας πυραυλικά συστήματα τόσο στο Κίεβο, όσο και στο Χάρκοβο, ενεργούν οι Ναζί στην Ουκρανία, σύμφωνα με τον Βλαντίμιρ Πούτιν.
Μιλώντας σε επιχειρησιακή συνεδρίαση για την πρόοδο της ειδικής επιχείρησης στην Ουκρανία, με μέλη του ρωσικού συμβουλίου Ασφαλείας, ο Ρώσος πρόεδρος, κάλεσε επίσης τους Ουκρανούς στρατιωτικούς να πάρουν την εξουσία στα χέρια τους, καθώς όπως είπε, «φαίνεται ότι θα είναι πιο εύκολο για εμάς να καταλήξουμε σε συμφωνία παρά με αυτή τη συμμορία τοξικομανών και νεοναζί που εγκαταστάθηκαν στο Κίεβο και όμηροι πήραν ολόκληρο τον ουκρανικό λαό».
Νωρίτερα, ο Πούτιν εμφανίστηκε έτοιμος να στείλει αντιπροσωπεία στο Μινσκ για διαπραγματεύσεις σχετικά με την Ουκρανία, μετά την έκκληση του Ουκρανού προέδρου, Βολοντίμιρ Ζελένκσι, ο οποίος δέχθηκε να συζητήσει το ενδεχόμενο ουδέτερης κυβέρνησης.

Πραγαμτικό παραλήρημα: Το πλήρες μήνυμα του Βλαντίμιρ Πούτιν

Καλησπέρα σας, αγαπητοί συνάδελφοι!
Σήμερα θα συζητήσουμε την πρόοδο της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία.
Οι κύριες συγκρούσεις του Ρωσικού Στρατού, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν λαμβάνουν χώρα με τακτικές μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας αλλά με εθνικιστικούς σχηματισμούς, οι οποίοι, όπως γνωρίζετε, ευθύνονται άμεσα για τη γενοκτονία στο Ντονμπάς και την αιματοχυσία αμάχων στις λαϊκές δημοκρατίες.
Επιπλέον, τα εθνικιστικά στοιχεία που είναι ενσωματωμένα στις τακτικές ουκρανικές μονάδες όχι μόνο τις υποκινούν να κάνουν ένοπλη αντίσταση, αλλά, στην πραγματικότητα, παίζουν το ρόλο των μονάδων αποκλεισμού.
Επιπλέον, σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, και αυτό επιβεβαιώνεται από τα αποτελέσματα του αντικειμενικού ελέγχου, βλέπουμε ότι οι υποστηρικτές του Μπαντέρα και οι νεοναζί αναπτύσσουν βαριά όπλα, συμπεριλαμβανομένων πολλαπλών συστημάτων εκτόξευσης πυραύλων, ακριβώς στις κεντρικές περιοχές των μεγάλων πόλεων, συμπεριλαμβανομένου του Κιέβου και του Χάρκοβο.

και συνέχισε:

Σχεδιάζουν να προκαλέσουν απάντηση πυρών από ρωσικά συστήματα κρούσης σε κατοικημένες περιοχές. Στην πραγματικότητα, ενεργούν με τον ίδιο τρόπο που κάνουν οι τρομοκράτες σε όλο τον κόσμο, κρύβονται πίσω από ανθρώπους με την ελπίδα να κατηγορήσουν αργότερα τη Ρωσία για τις απώλειες αμάχων.
Είναι γνωστό ότι όλα αυτά συμβαίνουν μετά από σύσταση ξένων εκπαιδευτών, κυρίως Αμερικανών συμβούλων.
Για άλλη μια φορά, απευθύνω έκκληση στους στρατιώτες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας. Μην επιτρέπετε στους νεοναζί και στους υποστηρικτές του Μπαντέρα να χρησιμοποιούν τα παιδιά σας, τις γυναίκες σας και τους ηλικιωμένους ως ανθρώπινες ασπίδες. Πάρτε την εξουσία στα χέρια σας. Φαίνεται ότι θα είναι πιο εύκολο για εμάς να έρθουμε σε μία συμφωνία παρά με αυτή τη συμμορία των ναρκομανών και των νεοναζί, που εγκαταστάθηκαν στο Κίεβο και πήραν όμηρο ολόκληρο τον ουκρανικό λαό.
Θέλω επίσης να δώσω την υψηλότερη εκτίμηση στις ενέργειες των Ρώσων στρατιωτών και αξιωματικών. Ενεργούν θαρραλέα, επαγγελματικά, ηρωικά, εκπληρώνοντας το στρατιωτικό τους καθήκον, επιλύοντας με επιτυχία το πιο σημαντικό έργο της διασφάλισης της ασφάλειας του λαού μας και της πατρίδας μας.

Νωρίτερα ο Πούτιν είχε δείξει έτοιμος να αποδεχτεί την πρόταση Ζελένσκι για ειρηνικές διαπραγματεύσεις

Νωρίτερα, ο Ρώσος πρόεδρος εμφανίστηκε έτοιμος να στείλει αντιπροσωπεία στο Μινσκ για την Ουκρανία, μετά την έκκληση του Ουκρανού προέδρου, Βολοντίμιρ Ζελένκσι να κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, με την προϋπόθεση να έχει πέσει σε αυτό το σενάριο της ουδέτερης κυβέρνησης.
«Σε αυτό το πλαίσιο, ως απάντηση στην πρόταση του Ζελένσκι, ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι έτοιμος να στείλει μια ρωσική αντιπροσωπεία στο Μινσκ σε επίπεδο εκπροσώπων του Υπουργείου Άμυνας, του Υπουργείου Εξωτερικών και της προεδρικής διοίκησης για διαπραγματεύσεις με την ουκρανική αντιπροσωπεία», ανέφερε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ.
Υπενθυμίζεται ότι η Ρωσία ξεκίνησε τα ξημερώματα της Πέμπτης (24/02) ειδική στρατιωτική επιχείρηση αφού οι Λαϊκές Δημοκρατίες του Ντονέτσκ και του Λουγκάνσκ ζήτησαν βοήθεια για την αντιμετώπιση των ουκρανικών κυβερνητικών δυνάμεων.
Το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας τόνισε ότι η επιχείρηση στοχεύει τις στρατιωτικές υποδομές της Ουκρανίας και πως ο άμαχος πληθυσμός δεν κινδυνεύει ενώ η Μόσχα ξεκαθάρισε ότι δεν έχει σχέδια να καταλάβει την Ουκρανία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments