Διεθνή

Ουκρανία Πόλεμος: Το Χόλιγουντ παίρνει θέση – Σταματήστε τη βία και τον πόλεμο

Ουκρανία Πόλεμος: Το Χόλιγουντ παίρνει θέση – Σταματήστε τη βία και τον πόλεμο
Ουκρανία Πόλεμος: Θέση απέναντι στην ρωσική εισβολή από τον Πούτιν παίρνουν διασημότητες από το Χόλιγουντ ζητώντας να σταματήσει ο παραλογισμός που επικρατεί τις τελευταίες μέρες.

Η Ρωσία εισέβαλλε στην Ουκρανία τα ξημερώματα της Πέμπτης. Από τότε έχουν καταγραφεί εκατοντάδες θύματα, πολίτες εγκαταλείπουν τη χώρα για να αναζητήσουν προστασία και ένας ολόκληρος λαός δοκιμάζεται. Εν μέσω των συνεχιζόμενων κρίσεων, διασημότητες του Χόλιγουντ έδειξαν την θερμή υποστήριξή τους στους αθώους πολίτες της Ουκρανίας και καταδίκασαν τον πόλεμο.

Ο Mαρκ Ράφαλο μοιράστηκε ένα tweet ,όπου στέλνει την αγάπη του στον λαό της Ουκρανίας. «Στέλνω αγάπη και προσευχές σε όλους τους αθώους ανθρώπους της Ουκρανίας, της Ρωσίας και της Ευρώπης που έχουν παγιδευτεί σε αυτή τη θλιβερή και διαβρωτική στιγμή ασύμμετρης βίας και καταστροφής, ειδικά στους νέους», έγραψε. Πρόσθεσε, «Δεν έχετε κάνει τίποτα για να σας αξίζει αυτή η διαστροφή και το άσεμνο θέαμα».

Το μήνυμα της Αντζελίνα Τζολί

Η Aντζελίνα Τζολί μοιράστηκε επίσης την αγωνία της και την υποστήριξή της μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram. «Όπως πολλοί από εσάς, προσεύχομαι για το λαό της Ουκρανίας. Στόχος μου μαζί με τους συναδέλφους στην Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες είναι να κάνουμε ο,τι είναι δυνατόν για να διασφαλίσουμε την προστασία και τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα των εκτοπισμένων και των προσφύγων της περιοχής…» γράφει χαρακτηριστικά.

«Έχουμε ήδη δει αναφορές για θύματα και ανθρώπους που άρχισαν να εγκαταλείπουν τα σπίτια τους για να αναζητήσουν ασφάλεια. Είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε τι θα συμβεί, αλλά η σημασία αυτής της στιγμής – για τον λαό της Ουκρανίας και για το διεθνές κράτος δικαίου δεν μπορεί να υποτιμηθεί», κατέληξε η 46χρονη ηθοποιός.

Τις τελευταίες ώρες όλο και περισσότερες διασημότητες απευθύνουν έκκληση για βοήθεια στην εμπόλεμη ζώνη και μοιράζονται εξελίξεις για την τρέχουσα κατάσταση της Ουκρανίας. Ο Τζάρεντ Λέτο – που ενσάρκωσε τον Τζόκερ στην «Ομάδα Αυτοκτονίας» εξέφρασε επίσης την ανησυχία του.

«Στους φίλους και την οικογένειά μου στην Ουκρανία (θέλω να πως πως)- η καρδιά μου ραγίζει που αυτή η σύγκρουση έχει κλιμακωθεί με τόσο καταστροφικό τρόπο. Παρακαλούμε να είστε πολύ προσεκτικοί και να είστε όσο πιο ασφαλείς μπορείτε. Η σκέψη μου σε εσάς και τους αγαπημένους σας κατά τη διάρκεια αυτής της χαοτικής και καταστροφικής περιόδου».

Το μήνυμα της Κάιλι Τζένερ

Η Kάιλι Τζένερ ανέβασε επίσης ένα story στο Instagram για την κατάσταση που επικρατεί στην Ουκρανία. «Ο Θεός να προστατεύει τον λαό της Ουκρανίας. Οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι μαζί σας»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments