Πολιτική

Εκπρόσωπος ΥΠΕΞ: Έχουμε αποδείξεις για τους θανάτους των Ελλήνων

Εκπρόσωπος ΥΠΕΞ: Έχουμε αποδείξεις για τους θανάτους των Ελλήνων

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Εκπρόσωπος ΥΠΕΞ: Την απερίφραστη καταδίκη του υπουργείου Εξωτερικών για τις ρωσικές επιθέσεις στην Ουκρανία που κόστισαν τη ζωή σε 10 ομογενείς εξέφρασε ο εκπρόσωπος τύπου Αλέξανδρος Παπαϊωάννου.

Την απερίφραστη καταδίκη του υπουργείου Εξωτερικών για τις ρωσικές επιθέσεις στην Ουκρανία που κόστισαν τη ζωή σε 10 ομογενείς εξέφρασε ο εκπρόσωπος τύπου Αλέξανδρος Παπαϊωάννου. Μιλώντας στον ΣΚΑΙ τόνισε πως είναι απαράδεκτο να σκοτώνονται άμαχοι και επανέλαβε πως σήμερα θα κληθεί για εντονότατο διάβημα στο υπουργείο Εξωτερικών ο Ρώσος πρέσβης στην Αθήνα.

Ο κ. Παπαϊωάννου τόνισε ότι η Αθήνα έχει αποδείξεις ότι είναι ψευδή τα όσα επικαλέστηκε χθες η Ρωσική Πρεσβεία. Υπενθυμίζεται ότι η Πρεσβεία ισχυρίστηκε ότι στα περίχωρα του χωριού Σαρντανά όπου έπεσαν νεκροί Έλληνες ομογενείς, δεν επιχειρούσαν ρωσικές δυνάμεις.

«Ορθόδοξες βόμβες, σκότωσαν ορθοδόξους ομογενείς. Να το θυμόμαστε το πράγμα αυτό. Και αυτά που είπε η ρωσική πρεσβεία είναι ψευδείς ειδήσεις. Έχουμε αποδείξεις», τόνισε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών.

Αφροδίτη Πάνου
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Αφροδίτη Πάνου Κοινοβουλευτική Συντάκτρια
Κάλυψη Βουλής και νομοθετικού έργου. Δημοσιογράφος κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ με εξειδίκευση στη Βουλή και την πολιτική διαδικασία.