Κόσμος

Πόλεμος στην Ουκρανία: Έκρηξη στο αεροδρόμιο της Οδησσού

Πόλεμος στην Ουκρανία: Έκρηξη στο αεροδρόμιο της Οδησσού
Πόλεμος στην Ουκρανία: Μέσα στα σχέδια που αποκάλυψε ο Λουκασένκο ήταν και το αεροδρόμιο της Οδησσού, στο οποίο ήδη υπήρξε μία έκρηξη.

Ο πόλεμος στην Ουκρανία συνεχίζεται με την Οδησσό να καταγράφει απώλειες.  Οι Ρώσοι φαίνεται ότι άρχισαν να βομβαρδίζουν την Οδησσό, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι σημειώθηκε έκρηξη κοντά στο αεροδρόμιο της πόλης.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο πρόεδρος της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο αποκάλυψε τα σχέδια της Ρωσίας, δείχνοντας δημόσια χάρτες. Σε αυτούς φαίνονται αρκετές επιθέσεις στην Οδησσό, οι περισσότερες εκ των οποίων δεν έχουν ακόμη πραγματοποιηθεί. Μία μάλιστα έχει ως ορμητήριο το λιμάνι της Οδησσού.

Τι περιλαμβάνει το σχέδιο

Περιέχει λεπτομερείς γραμμές επίθεσης της Ρωσίας προς την Ουκρανία, μερικές από τις οποίες υλοποιήθηκαν τις πρώτες ημέρες της εισβολής, όπως οι δυνάμεις που εισέβαλαν στο Κίεβο από τον βορρά και προς τη Χερσώνα από την Κριμαία.

Αλλά δείχνει επίσης αρκετές επιθέσεις που δεν έχουν ακόμη πραγματοποιηθεί, με μία μάλιστα να έχει ως ορμητήριο το λιμάνι της Οδησσού με στόχο τη Μολδαβία, υποδηλώνοντας ότι η Ρωσία σχεδιάζει να βαδίσει στρατεύματα στη γείτονα της Ουκρανίας.

Ενίσχυσε την ασφάλεια στα δυτικά και νότια της χώρας

«Έχουμε ενισχύσει την ασφάλεια στα δυτικά και στα νότια της χώρας» Η Λευκορωσία είπε σήμερα ότι έχει ενισχύσει την ασφάλεια στα δυτικά και στα νότια σύνορά της, καθώς η Ρωσία έχει εισβάλει στη γειτονική της Ουκρανία.

Ο Λευκορώσος ηγέτης Αλεξάντρ Λουκασένκο δήλωσε χθες ότι η χώρα του δεν σχεδιάζει να συμμετάσχει στη ρωσική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία και απέρριψε τους ισχυρισμούς του Κιέβου ότι ρώσοι στρατιώτες εξαπολύουν επιθέσεις στην Ουκρανία από το έδαφος της Λευκορωσίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments