Lifestyle

Η Elisabetta Franchi, λέει όχι στα μοντέλα και βάζει κανονικές γυναίκες να περπατήσουν στο show της

Η Elisabetta Franchi, λέει όχι στα μοντέλα και βάζει κανονικές γυναίκες να περπατήσουν στο show της
Elisabetta Franchi: Στην πασαρέλα για το FW22 υπήρχαν επίσης γυναίκες που δεν είναι μοντέλα, αλλά γυναίκες που μοιράζονται τις αξίες της αυθεντικότητας του maison.

Επαναστατική, αυθεντική, με στυλ πάντα επίκαιρη και με ισχυρή ταυτότητα. Αυτή είναι η  Elisabetta Franchi, η οποία για την επίδειξη μόδας Φθινόπωρο / Χειμώνας 2022 φέρνει στην πασαρέλα όχι μόνο μοντέλα που ερμηνεύουν ένα γυναικείο στερεότυπο, αλλά και πραγματικές, αξιόπιστες, σύγχρονες γυναίκες. Ανάμεσά τους η Τζέσικα Νοτάρο, η Σαμπρίνα Σαλέρνο και η Σλοβένη fashion blogger Maja Malnar. Η Elisabetta Franchi παρουσίασε τη συλλογή της FW22 στο Milano Moda Donna. Η σχεδιάστρια από τη Μπολόνια, η οποία το 2021 συγκέντρωσε διακρίσεις και βραβεία (υποψήφια Ιππότης της Δημοκρατίας από τον Πρόεδρο Mattarella και Επιχειρηματίας της Χρονιάς από την Ernst & Young), φέρνει την ιδέα της θηλυκότητας στην πασαρέλα.

Στην πασαρέλα για το FW22 της Elisabetta Franchi υπήρχαν επίσης γυναίκες που δεν είναι μοντέλα, αλλά γυναίκες που μοιράζονται τις αξίες της αυθεντικότητας του maison. Όπως η Jessica Notaro, η Sabrina Salerno, η δημοσιογράφος και ηθοποιός Veronica Gentile και η fashion blogger Maja Malnar. «Πραγματικές, αξιόπιστες, σύγχρονες γυναίκες που πάντα πίστευαν στο brand μου», όπως υπογράμμισε η σχεδιάστρια. Όλες οι γυναίκες με τις διαφορετικές προσωπικότητες τους έχουν βρει έμπνευση στην Elisabetta Franchi, συμβάλλοντας στις δημιουργίες της. Σε μια συνεχή ανταλλαγή μεταξύ της σχεδιάστριας και των διερμηνέων της, διαμορφώνεται μια συλλογή που σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο στον οίκο.

View this post on Instagram

A post shared by Elisabetta Franchi (@elisabettafranchi)

Elisabetta Franchi, η επίδειξη μόδας FW22

Η πασαρέλα φωτίζεται με πάθος: κόκκινο βελούδο χορεύει με το απόλυτο μαύρο και παίρνει φωτιά σε σμαραγδί. Τα τυλιγμένα και αισθησιακά σώματα, το θηλυκό και αποφασιστικό βήμα είναι ένας φόρος τιμής στην ομορφιά και τη ματαιοδοξία, στη δύναμη και στο γυναικείο πνεύμα.

Η συλλογή Elisabetta Franchi FW22 συνδυάζει την αοσθητική με το μηνύμα. Είναι ένα σύγχρονο μανιφέστο που εστιάζει στη δημιουργική εμπειρία και η επίγνωση του σώματος είναι μια χαρούμενη ιστορία που σκηνοθετεί τα ρούχα σε μια υποβλητική διαχρονική διάσταση. Το παιχνίδι των φώτων και η μουσική συνοδεύουν την παράσταση σε ένα κρεσέντο θετικών συναισθημάτων και δονήσεων που αποκαλύπτει μια κίνηση εξωφρενικών, αποφασιστικών, συνειδητοποιημένων και τρομερά αισθησιακών γυναικών, έτοιμων να φέρουν ένα μήνυμα αλλαγής στον κόσμο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments