Αθλητισμός

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Αποδοκιμάστηκαν οι παίκτες της Ένωσης

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Αποδοκιμάστηκαν οι παίκτες της Ένωσης
ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Μετά από ένα ντέρμπι μεταξύ της Ένωσης και του δικέφαλου, οι παίκτες της Ένωσης αποδοκιμάστηκαν από τους φιλάθλους της ομάδας.

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ διασταύρωσαν τα ξίφη τους με την Ένωση να μην καταφέρνει να πάρει νίκη κόντρα στους 10 παίκτες του ΠΑΟΚ. Το αποτέλεσμα ήταν να υπάρξουν αποδοκιμασίες και από τους οπαδούς της στο ΟΑΚΑ.

Τόσο στα τελευταία λεπτά του αγώνα, που η Ένωση δεν μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες, όσο και στο σφύριγμα της λήξης του διαιτητή, οι φίλοι της ΑΕΚ έδειξαν τη δυσαρέσκειά τους έναντι των παικτών του Οφρυδόπουλου.

Ο υπηρεσιακός τεχνικός της Ένωσης, παραδέχθηκε έτσι μετά το τέλος της αναμέτρησης, ότι κανένας στην ομάδα δεν είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, αλλά έκανε λόγο για… μέτρια εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι δηλώσεις του Οφρυδόπουλου

«Δεν μας αφήνει ικανοποιημένους αυτό το αποτέλεσμα σαφέστατα, ούτε τον κόσμο μας. Σκοράραμε είχαμε δυο τρεις καλές ευκαιρίες. Δεν είχαμε κάποια πίεση σε σετ παιχνίδι από τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ είχε ένα καλό πρώτο δεκάλεπτο. Μετά πήραμε την κατοχή. Βάλαμε λίγο περισσότερο τα χαφ μας στο παιχνίδι. Να αλλάξουμε πλευρές στο παιχνίδι μας. Και το γκολ μας και οι ευκαιρίες μας ήταν ομαδικές προσπάθειες.

Κάναμε μία μέτρια εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν είχαμε ποδόσφαιρο υπομονής, χάλασε το μυαλό μας. Δεν πήγαμε το ματς στα άκρα, αν και παίξαμε με δυο φορ στο τελευταίο δεκάλεπτο. Ζητήσαμε κάποια πράγματα σε μία ημέρα. Δεν μας ικανοποιεί ο βαθμός, φυσικά. Προσπάθησαν τα παιχνίδια. Δεν είχαμε υπομονή. Θα μπορούσαμε να παίξουμε με υπομονή, με τα μπακ μας, με τα χαφ μας, όπως στο πρώτο ημίχρονο όπου βγήκαν πιο σωστά κάποιες φάσεις».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments