Αθλητισμός

Το πήρε απόφαση ο Μαρτίνς

Το πήρε απόφαση ο Μαρτίνς
Μαρτίνς: O προπονητής του Ολυμπιακού έχει αποφασίσει του χρόνου να συνεχίσουν οι Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί κι Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Ο Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται ότι έχει πάρει τις αποφάσεις του σχετικά με το ρόστερ. Μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Πέδρο Μαρτίνς εξέφρασε την επιθυμία του να έχει στο ερυθρόλευκο ρόστερ και τη νέα σεζόν Ματιέ Βαλμπουενά, Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης, ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε στους τρεις πολύπειρους ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών που τους θέλει μαζί του και του χρόνου.

“Θα τους υπολόγιζα για άλλη μια χρονιά”

«Δεν είναι μόνο ο Ματιέ, αλλά και άλλοι ποδοσφαιριστές είναι πολύ σημαντικοί για εμάς παρά την ηλικία τους. Συνεισφέρουν πολύ. Μιλάμε για τον Ματιέ, για τον Γιουσέφ και τον Αβραάμ. Όλοι ξέρουν ότι τους θέλω για άλλη μια χρονιά ακόμα μαζί μας γιατί βοηθούν πολύ. Όλοι είναι ενήμεροι.

Είναι άλλο το ποδοσφαιρικό θέμα και άλλο το οικονομικό, το οποίο θα πρέπει να συζητήσουν μεταξύ τους η διοίκηση και οι παίκτες. Θα τους υπολόγιζα για άλλη μια χρονιά. Είναι ένα θέμα που πρέπει να αναλυθεί περαιτέρω», δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς.

“Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι”

«Δεν μου άρεσε όπως παίξαμε στο δεύτερο ημίχρονο με την ΑΕΚ. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι, να μην κάνουμε τόσα λάθη. Να είμαστε πιο συμπαγείς στην άμυνα, να έχουμε μεγαλύτερη αγωνιστική ένταση, καθώς απέναντί μας θα βρούμε μία ομάδα με πολύ καλή φυσική κατάσταση», είπε χαρακτηριστικά ο Μαρτίνς.

Για το αν αλλάζουν τα πλάνα του από το γεγονός ότι το πρώτο ματς θα διεξαχθεί στην Ιταλία: «Το εκτός έδρας γκολ δε μετράει, οπότε δεν έχει καμία σημασία αν δίνεις εκτός έδρας το πρώτο ματς. Η μόνη διαφορά είναι πως παίζουμε μετά από δύο μήνες στην Ευρώπη και έχουμε μεγάλη επιθυμία να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο. Πλέον θα υπάρχουν και οι οπαδοί στις εξέδρες, οπότε έχουμε μεγάλη επιθυμία να παίξουμε ξανά σε ευρωπαϊκό παιχνίδι.»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments