Αθλητισμός

ΑΕΚ: Δίνει τον Λιβάι με 15.000.000 ευρώ

ΑΕΚ: Δίνει τον Λιβάι με 15.000.000 ευρώ
Ο Λιβάι Γκαρσία... παίζει στα reports αρκετών συλλόγων του εξωτερικού, με την ΑΕΚ να είναι διατεθειμένη να συζητήσει για ένα πιθανό deal που θα φτάνει τα 15 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Λιβάι Γκαρσία… παίζει στα reports αρκετών συλλόγων του εξωτερικού, με την ΑΕΚ να είναι διατεθειμένη να συζητήσει για ένα πιθανό deal που θα φτάνει τα 15 εκατομμύρια ευρώ. Ο εκρηκτικός εξτρέμ βρίσκεται στα ραντάρ της Μπενφίκα, αλλά και αρκετών ακόμα ομάδων του εξωτερικού.

Σύμφωνα με την «Ώρα», οι άνθρωποι της ΑΕΚ γνωρίζουν ότι ο Λιβάι αρέσει στους συγκεκριμένους συλλόγους και φρόντισαν να ξεκαθαρίσουν ότι η «Ένωση» θα ήταν ικανοποιημένη με ένα deal που θα έφτανε κοντά στα 15 εκατομμύρια ευρώ. Θυμίζουμε ότι η προηγούμενη ομάδα του Γκαρσία, η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, θα πάρει – με βάση την συμφωνία της μεταγραφής – το 40% του ποσού σε ενδεχόμενη πώληση του παίκτη από την ΑΕΚ, κάτι που… αυτόματα ανεβάζει και τις απαιτήσεις των «κιτρινόμαυρων» στο οικονομικό κομμάτι. Πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι η αξία του Λιβάι στο Transfermarkt βρίσκεται αυτή την στιγμή στα 4 εκατομμύρια ευρώ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments