Αθλητισμός

Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τον πόλεμο: Η Ελλάδα έδειξε κατανόηση όταν το ΝΑΤΟ βομβάρδιζε τη Σερβία

Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τον πόλεμο: Η Ελλάδα έδειξε κατανόηση όταν το ΝΑΤΟ βομβάρδιζε τη Σερβία
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ρωτήθηκε μετά το τέλος του αγώνα Ατρόμητος – Παναθηναϊκός και για τον πόλεμο στην Ουκρανία, καθώς και ο ίδιος είχε ζήσει αντίστοιχη περίοδο στην πατρίδα του.
Ο τεχνικός του Τριφυλλιού τόνισε ότι ήταν από τους τυχερούς, καθώς την περίοδο του πολέμου ζούσε στην Ελλάδα, για την οποία υποστήριξε ότι ήταν η μοναδική χώρα που στήριξε τη δική του. Στο αγωνιστικό μέρος, ο Γιοβάνοβιτς αναφέρθηκε και στην εμφάνιση του Δημήτρη Κουρμπέλη, που επιστρέφει σιγά σιγά σε φουλ ρυθμούς.

Οι δηλώσεις του Γιοβάνοβιτς

«Έχω περισσότερες ευθύνες από όλους τους υπόλοιπους, σε αυτά τα παιχνίδια μπορεί να έχουμε λίγο παραπάνω νεύρα. Τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που έπρεπε να έχουμε. Για να κερδίσουμε ένα παιχνίδι πρέπει να είμαστε πολύ-πολύ καλύτεροι από τον αντίπαλο».

Για τον Κουρμπέλη: «Για μένα είναι σημαντικό ο Κουρμπέλης μετά από παραπάνω από έναν χρόνο, να παίξει 60 λεπτά και μπράβο του. Μένω ικανοποιημένος Καταλαβαίνετε πόσα έχει περάσει αυτό το παιδί, πόσο έλειψε. Σίγουρα θα περνάει και φάσεις διαφορετικές. Θα μας δώσει πάρα πολλές λύσεις. Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, εξαιρετικός χαρακτήρας. Έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση».

Για τον πόλεμο στην Ουκρανία: «Ο πόλεμος φέρνει δυστυχία, θάνατο. Πεθαίνουν άνθρωποι. Ζούσαμε αυτό πριν από 24 χρόνια στη χώρα μου, όταν το ΝΑΤΟ βομβάρδιζε τη Σερβία και εγώ ήμουν τυχερός που εκείνη την εποχή βρισκόμουν σαν ποδοσφαιριστής του Ηρακλή στην Ελλάδα. Ήταν ίσως η μοναδική χώρα που έδειξε κατανόηση στη χώρα μου. Εν έτη 2022 όταν έχουμε πόλεμο στην Ευρώπη, τα προβλήματα πρέπει να λύνονται σε πολιτικό επίπεδο. Αν δεν επιλύονται, την πληρώνουν οι αθώοι που δεν φέρουν καμία ευθύνη».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments