Trash

Survivor spoiler 7/3: Αυτός είναι ο 2ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor spoiler 7/3: Αυτός είναι ο 2ος υποψήφιος προς αποχώρηση
Survivor spoiler 7/3: Ποιος θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor. Από τους μπλε ή τους κόκκινους θα βγει;

Survivor spoiler 7/3: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Σπύρος Μαρτίκας. Τακτική που είναι πια συνηθισμένοι από την πλευρά των μπλε στις ψηφοφορίες του Survivor 2022.

Ποιος είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ;

Σύμφωνα με το sport time οι μπλε είναι αυτοί που θα κληθούν να επιλέξουν ξανά υποψήφιο προς αποχώρηση. Μετά τη χαμένη πρώτη ασυλία επέλεξαν τον Σπύρο Μαρτίκα. Ο φαρμακοποιός βγήκε μία ακόμη φορά υποψήφιος από την μπλε κάλπη, σχεδόν όλοι οι παίκτες τον ψήφισαν. Αυτό ήταν ένα αποτέλεσμα μάλλον αναμενόμενο μετά και τις συζητήσεις που είχε η Ασημίνα στην καλύβα των μπλε.

Survivor spoiler 7/3:  Αυτός ο 2ος μπλε υποψήφιος

Η τηλεθέαση έχει πιάσει ξανά κόκκινο για το παιχνίδι επιβίωσης. Οι Διάσημοι πήραν τα πάνω τους κι αυτό αρέσει στο κοινό. Διότι, οι κόκκινοι τραβάνε περισσότερο. Ωστόσο, οι μπλε υποψήφιοι είναι που έχουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Το ερώτημα είναι τι αναμένεται να πράξουν απόψε. Διότι, θα πρέπει να συνεχίσουν να ψηφίζουν με τον ίδιο τρόπο. Θεωρητικά μιλώντας πάντα. Με άλλα λόγια, ο Σάββας πρέπει να είναι ο 2ος υποψήφιος. Αυτός και θα είναι. Ο Σάββας Κάλφας αναμένεται να βγει δεύτερος υποψήφιος από την μπλε κάλπη. Και το ερώτημα φυσικά στη συνέχεια είναι, τι θα κάνει η Μαίη; Το trailer δείχνει ξεκάθαρα πως υπάρχει θέμα με Ασημίνα και Σταυρούλα. Με άλλα λόγια, η κατάσταση φωτογραφίζει κάτι. Στο mediatime το οριστικό για τον ποιον παίκτη επιλέγει η Μαίη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments