Αθλητισμός

Το πρώτο βήμα πρόκρισης ψάχνει ο ΠΑΟΚ

Το πρώτο βήμα πρόκρισης ψάχνει ο ΠΑΟΚ
Η πιο μεγάλη ευρωπαϊκή ώρα έφτασε για τον ΠΑΟΚ που έχει την ευκαιρία, απέναντι στη Γάνδη (19:45), από το SPORT24), να βάλει τις βάσεις για μια ιστορική πρόκριση στα προημιτελικά του Europa Conference League.

Η πιο μεγάλη ευρωπαϊκή ώρα έφτασε για τον ΠΑΟΚ που έχει την ευκαιρία, απέναντι στη Γάνδη (19:45), να βάλει τις βάσεις για μια ιστορική πρόκριση στα προημιτελικά του Europa Conference League.

Ο ΠΑΟΚ δίνει σε λίγες ώρες, στην Τούμπα, ένα από τα πιο σημαντικά ευρωπαϊκά παιχνίδια της ιστορίας του.

Ο «Δικέφαλος» αντιμετωπίζει την Γάνδη στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα στη φάση των 16 του Europa Conference League και θέλει να κάνει ένα σημαντικό βήμα για να βρεθεί στους «8» μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά από το 1974, όταν και αγωνίστηκε, στον ίδιο γύρο, στο κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης.

Εχει απέναντι του μια ομάδα οργανωμένη, φιλόδοξη, που βρίσκεται σε καλή κατάσταση, όμως σε καμία περίπτωση δεν τον τρομάζει.

Πρέπει να μπούμε δυνατά. Να παλέψουμε για κάθε μπάλα”, είπε χθες ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Στο όριο των καρτών βρίσκονται επτά ποδοσφαιριστές του, κάποιοι από τους οποίους είναι ιδιαίτερα σημαντικοί: Κούρτιτς, Ζίβκοβιτς, Κρέσπο, Λύρατζης, Μίτριτσα, Σβαμπ και Μιχαηλίδης είναι στη σχετική λίστα και θα πρέπει να είναι προσεκτικοί στο σημερινό παιχνίδι.

Η βελγική ομάδα προέρχεται από έξη συνεχόμενες νίκες και βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα της χώρας της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments