Ελλάδα

Φως στο Τούνελ θάνατος 3 παιδιών: Η προφητική ζωγραφιά της Τζωρτζίνας λίγο πριν τον χαμό της

Φως στο Τούνελ θάνατος 3 παιδιών: Η προφητική ζωγραφιά της Τζωρτζίνας λίγο πριν τον χαμό της
Νέα ντοκουμέντα για την υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα,φέρνει την Παρασκευή η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη - Σε αποκαλύψεις προχώρησε και ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος

Την Παρασκευή 11 Μαρτίου στις 23:20, στο MEGA, η Αγγελική Νικολούλη, συνεχίζει την έρευνα για τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα.

Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη, παρουσιάζει, νέα ντοκουμέντα για την υπόθεση των τριών παιδιών που έχασαν την ζωή τους μέσα τρία χρόνια και έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

Οι φωτογραφίες, τα βίντεο και οι μαρτυρίες… Η προφητική ζωγραφιά της Τζωρτζίνας πριν τον χαμό της. Όσα λέει στην εκπομπή πρόσωπο-«κλειδί», φέρνουν για μία ακόμα φορά την ανατροπή. Οι αποκαλύψεις της μητέρας, Ρούλας Πισπιρίγκου, στην Αγγελική Νικολούλη…

“Βόμβα” Κατερινόπολου

Ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος επανέλαβε μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»πως κατά τη δική του εκτίμηση ανθρώπινο χέρι αφαίρεσε τις ζωές των τριών παιδιών.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε μία πληροφορία σύμφωνα με την οποία κάποιος μετέβη στο γραφείο τελετών που είχε αναλάβει την κηδεία ενός εκ των τριών κοριτσιών και ρώτησε αν καλύφθηκαν οι μώλωπες που είχε στο πρόσωπό του. «Το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής κάνει καλή δουλειά και πιστεύω ότι θα έχουμε σύντομα αποτελέσματα και θα έχουμε δράστη ή δράστες ενώπιον της Δικαιοσύνης για τον θάνατο αυτών των μικρών παιδιών», είπε ο Θανάσης Κατερινόπουλος και συνέχισε: «Τα επιστημονικά δεν μπορώ να τα αμφισβητήσω, τα αστυνομικά όμως είναι ανοικτά».

Σε αυτό το σημείο, απηύθυνε μία έκκληση στους συναδέλφους του: «Ας πάνε να βρουν κι εκείνο το γραφείο τελετών στην Πάτρα και να ρωτήσουν, ποιος έφτιαξε εκείνο το παιδί και ποιος πήγε και ενημερώθηκε ότι είχε -κατά πληροφορίες και με επιφύλαξη- κάποια σημάδια, κάποιους μώλωπες και ερωτήθηκε ‘το φτιάξατε;’. Λέει ‘το φτιάξαμε’. ‘Το φωτογραφίσανε;’. Αν αυτά αληθεύουν, είναι μία πληροφορία, να το ψάξουν», τόνισε ο κ. Κατερινόπουλος. Διευκρίνισε στη συνέχεια ότι δεν πρόκειται για το κοριτσάκι που είχε εκδορές, δηλαδή την Μαλένα. «Ας πάει το Ανθρωποκτονιών σε αυτούς… Δεν δεχόμαστε τίποτα, αλλά δεν απορρίπτουμε και τίποτα. Είναι μία πληροφορία», τόνισε και διευκρίνισε στη συνέχεια ότι η πληροφορία «λέει για εκχυμώσεις στο πρόσωπο».

«Για εμένα είναι το έγκλημα του αιώνα. Είναι θέμα τιμής πλέον για την Ελληνική Αστυνομία να εξιχνιαστεί αυτή η υπόθεση… Δεν στοχοποιούμε κανέναν, αλλά δεν μπορούμε να αρνηθούμε ότι δεν είναι έγκλημα», πρόσθεσε ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments