Πολιτική

Γιάννης Οικονόμου: Εντός Μαρτίου ξεκινά το πρόγραμμα «Νταντάδες της Γειτονιάς»

Γιάννης Οικονόμου: Εντός Μαρτίου ξεκινά το πρόγραμμα «Νταντάδες της Γειτονιάς»

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Γιάννης Οικονόμου: Το Μάρτιο αναμένεται να ξεκινήσει το πρόγραμμα «Νταντάδες της Γειτονιάς», όπως επισημαίνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, σε ανάρτησή του στο twitter.

Το Μάρτιο αναμένεται να ξεκινήσει το πρόγραμμα «Νταντάδες της Γειτονιάς», όπως επισημαίνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, σε ανάρτησή του στο twitter, προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση προωθεί με σχέδιο δράσεις που ενισχύουν την ενότητα.

Τι γράφει στην ανάρτησή του ο κ. Οικονόμου

Συγκεκριμένα, ο κ. Οικονόμου αναφέρει:

«Εντός Μαρτίου ξεκινάει η εφαρμογή του προγράμματος “Νταντάδες της γειτονιάς” για τη φροντίδα παιδιών ηλικίας από 2 μηνών έως 2,5 ετών κάθε εργαζόμενης που θα ενταχθεί στο πρόγραμμα. #Με_σχέδιο προωθούμε δράσεις που ενισχύουν στην πράξη την ισότητα. @K_Hatzidakis @mariasyrengela».

Σοφία Χύτου
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Σοφία Χύτου
Διαπιστευμένη πολιτική συντάκτρια με εμπειρία σε ΜΜΕ, τηλεόραση,ραδιόφωνο, εφημερίδα και digital μέσα. Εξειδίκευση σε πολιτική ανάλυση και συντονισμό πολιτικού ρεπορτάζ. Σπουδές στη Κοινωνική Διοίκηση ΔΠΘ και στη Δημοσιογραφία, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στην επικοινωνία.