Πολιτική

Νίκος Δένδιας: Συνομίλησε με τον Μπορέλ για την Ουκρανία και την Ανατολική Μεσόγειο

Νίκος Δένδιας: Συνομίλησε με τον Μπορέλ για την Ουκρανία και την Ανατολική Μεσόγειο
Νίκος Δένδιας: Tηλεφωνική συνομιλία με τον ύπατο εκπρόσωπο της ΕΕ για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Ασφάλειας κ. Ζοζέπ Μπορέλ είχε νωρίτερα ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

Tηλεφωνική συνομιλία με τον ύπατο εκπρόσωπο της ΕΕ για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Ασφάλειας κ. Ζοζέπ Μπορέλ είχε νωρίτερα ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας. Συζήτησαν για τις τρέχουσες εξελίξεις στην Ουκρανία, καθώς και θέματα που αφορούν σε Ανατολική Μεσόγειο και Δυτικά Βαλκάνια, όπως αναφέρεται σε ανάρτηση του Νίκου Δένδια στο Twitter.

Νίκος Δένδιας: Ελλάδα και Ισραήλ παραμένουν σε στενό συντονισμό

Για στενή συνεργασία και συντονισμό μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ, συμφώνησαν οι υπουργοί Εξωτερικών των δύο χωρών Νίκος Δένδιας και Γιαΐρ Λαπίντ. Κατά τη συνομιλία τους, συζήτησαν για διάφορα ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος, με έμφαση στις εξελίξεις στην Ουκρανία.

«Είχα σήμερα τηλεφωνική συνομιλία με τον ομόλογό μου του Ισραήλ Yair Lapid. Συνομιλήσαμε σχετικά με διάφορα ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος, με έμφαση στις εξελίξεις στην Ουκρανία, και συμφωνήσαμε ότι Ελλάδα & Ισραήλ θα παραμείνουν σε στενό συντονισμό» αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ανάρτηση του Νίκου Δένδια στο Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments