Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Με τη “προίκα” του 1-0 και φόντο την πρόκριση στους “8”

ΠΑΟΚ: Με τη “προίκα” του 1-0 και φόντο την πρόκριση στους “8”

Πηγή Φωτογραφίας: Sportdog

Ο ΠΑΟΚ έχει απόψε ραντεβού με την ευρωπαϊκή του ιστορία. στη Γάνδη. Με το αβαντάζ του 1-0 της Τούμπας και τη συμπαράσταση 1.000 και πλέον φιλάθλων του θέλει να "πατήσει" για δεύτερη φορά, μετά το 1974 (κύπελλο κυπελλούχων) σε προημιτελικό διοργάνωσης.

Μπροστά σε μια μεγάλη πρόκληση βρίσκεται απόψε (22:00) o ΠΑΟΚ.  Ο “Δικέφαλος” καλείται να γράψει μία ακόμα ξεχωριστή σελίδα στο βιβλίο της ευρωπαϊκής του ιστορίας, αντιμετωπίζοντας στο Βέλγιο τη Γάνδη, στη ρεβάνς του 1-0 της Τούμπας.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου  έχει το προβάδισμα για την  πρόκριση στα προημιτελικά του Europa Conference League απέναντι σε μια ομάδα που δεν αποτελεί φόβητρο αλλά είναι ιδιαίτερη επικίνδυνη και αποτλεσματική στην έδρα της.

Παρά τα προβλήματα, ο Ρουμάνος τεχνικός παραμένει αισιόδοξος . “Δεν κοιτάζω τα αρνητικά αλλά το θετικό της ετοιμότητας όσων είναι στη διάθεση μου” .

Εκτός πλάνων του Ρουμάνου τεχνικού βρίσκονται οι Μιχαηλίδης (τραυματίας), Κούρτιτς (τιμωρημένος), Αντρίγια Ζίβκοβιτς (τιμωρημένος), Ζαμπά (εκτός λίστας) και Ελ Καντουρί (ανέτοιμος).

Όσον αφορά τις σκέψεις του Λουτσέσκου για την ενδεκάδα που θα παρατάξει κόντρα στη Γάνδη, φαίνεται πως κάτω από την εστία θα είναι ο Πασχαλάκης, στην άμυνα οι Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, μπροστά τους οι Τσιγγάρας, Σβαμπ και πίσω από τον Άκπομ οι Μιτρίτσα, Αουγκούστο και Μπίσεσβαρ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments