Διεθνή

Βουλγαρία: Συνελήφθη ο πρώην πρωθυπουργός Μπόικο Μπορίσοφ

Βουλγαρία: Συνελήφθη ο πρώην πρωθυπουργός Μπόικο Μπορίσοφ

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείο/ Eurokinissi

Ο πρώην πρωθυπουργός καθώς και στελέχη της κυβέρνησής του συνελήφθησαν στο πλαίσιο επιχείρησης μεγάλης κλίμακας σε σχέση με 120 υποθέσεις της ευρωπαϊκής Εισαγγελίας στη Βουλγαρία

Μαζικές συλλήψεις πολιτικών και αξιωματούχων στη Βουλγαρία, στο πλαίσιο μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης που συνδέεται με τις έρευνες της εισαγγελίας της ΕΕ, ανακοίνωσε το βουλγαρικό υπουργείο Εσωτερικών, σύμφωνα με το Reuters. .

Το βράδυ της Πέμπτης συνελήφθη ο πρώην πρωθυπουργός της Βουλγαρίας και αρχηγός του αντιπολιτευόμενου κεντροδεξιού κόμματος GERB, Μπόικο Μπορίσοφ.

Επίσης συνελήφθησαν ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Βλάντισλαβ Γκοράνοφ, η πρώην πρόεδρος της κοινοβουλευτικής επιτροπής προϋπολογισμού, Μέντα Στογιάνοβα, καθώς και η σύμβουλος ΜΜΕ του Μπορίσοφ, Σεβνταλίνα Αρναούντοβα, ανέφερε το υπουργείο σε ανακοίνωσή του.

«Μια επιχείρηση μεγάλης κλίμακας βρίσκεται σε εξέλιξη σε σχέση με 120 υποθέσεις της ευρωπαϊκής Εισαγγελίας στη Βουλγαρία. Έρευνες και κατασχέσεις πραγματοποιούνται σε πολλές διευθύνσεις. Οι Boyko Borisov, Vladislav Goranov, Menda Stoyanova και Sevdalina Arnaudova κρατούνται αυτή τη στιγμή», ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών της Βουλγαρίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments