Lifestyle

Οι καλύτερες στιγμές της Lindsay Lohan

Οι καλύτερες στιγμές της Lindsay Lohan

Πηγή Φωτογραφίας: graziadaily.co.uk

Ενώ περιμένουμε τις νέες σειρές της να βγούν στον αέρα, γιορτάζουμε τις καλύτερες στιγμές της Lindsay Lohan μέχρι τώρα...

Μας έχει λείψει η Lindsay Lohan από τις οθόνες μας και με χαρά μάθαμε για τη συμφωνία με το Netflix που προαναγγέλλει την πολυαναμενόμενη επιστροφή της. Ενώ περιμένουμε τις σειρές της να βγούν στον αέρα, γιορτάζουμε τις καλύτερες στιγμές της μέχρι τώρα…

Η ΠΑΓΙΔΑ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ

Η Lindsay ήταν μόλις 12 ετών όταν έπαιξε το ρόλο δύο όμοιων διδύμων, χωρισμένων κατά τη γέννηση, το ένα από τα οποία είχε αγγλική προφορά(!) που συνωμοτούν για να τα ξανα βρούν οι γονείς τους. Και στους δύο ρόλους είναι πραγματικά ότι πιο χαριτωμένο έχουμε δει.

ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Η κλασική κωμωδία ανταλλαγής σώματος του 2003 βλέπει την γκρινιάρη έφηβη της Lindsay να ανταλλάσσει ζωή με την παρενοχλημένη ψυχίατρο μητέρα της (Jamie Lee Curtis). Η Lindsay ως 45χρονη με κορμί εφήβου, προσπαθεί να διαχειριστεί  την ζωή στο γυμνάσιο και τους παιδικούς φίλους, η ταινία αποτελείται από ένα τέλειο κάστινγκ.

2004 MTV MOVIE AWARDS

Στο καλύτερο πράγμα που συνέβη ποτέ για το 2004, ήταν όταν η 17χρονη Lindsay παρουσίασε τα MTV Movie Awards, κατά τη διάρκεια των οποίων χόρεψε hip-hop, πριν πάρει το βραβείο Breakthrough Actress για το Freaky Friday.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments