Πολιτική

Τεντόγλου Παγκόσμιος Πρωταθλητής: Συγχαρητήρια από πολιτειακή και πολιτική ηγεσία

Τεντόγλου Παγκόσμιος Πρωταθλητής: Συγχαρητήρια από πολιτειακή και πολιτική ηγεσία

Πηγή Φωτογραφίας: ΝΙΚΟΣ ΖΑΓΚΑΣ/ EUROKINISSI

Το παιδί από τα Γρεβενά έκανε για μία ακόμα φορά υπερήφανη την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Βελιγράδ - Από τους πρώτους που έσπευσαν να συγχαρούν τον Έλληνα Παγκόσμιο Πρωταθλητή η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία του τόπου

Ο Μίλτος Τεντόγλου σε μία συγκυρία με τη βαριά σκιά του πολέμου να καταπλακώνει τις ζωές των ανθρώπων, έκανε υπερήφανους τους Έλληνες, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης.

Η κατάκτηση της κορυφής και το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου γέμισε χαρά, υπερηφάνεια και αισιοδοξία.

Με την είδηση της μεγάλης και ιστορικής επιτυχίας του τα συγχαρητήρια έπεσαν βροχή για το επίτευγμά του.

πηγή φώτο: ΝΙΚΟΣ ΖΑΓΚΑΣ/ EUROKINISSI

Από τους πρώτους που έσπευσαν να συγχαρούν τον Παγκόσμιο πρωταθλητή ήταν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας:«Η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από τον Μίλτο Τεντόγλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου, μας γεμίζει χαρά και υπερηφάνεια, ειδικά σε αυτήν τη δύσκολη συγκυρία. Θερμά συγχαρητήρια Μίλτο!».

Ανάρτηση συγχαρητηρίων έκανε  η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπουλού : «Θερμά συγχαρητήρια στον Ολυμπιονίκη μας και πρωταθλητή Ευρώπης Μίλτο Τεντόγλου, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις μήκος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Βελιγράδι! Μια νίκη που δίνει σε όλους μας χαρά και αισιοδοξία!» αναφέρει η κυρία Σακελλαροπούλου.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Aλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε στο νεαρό της ηλικίας του Μίλτου Τεντόγλου και στο γεγονός πως κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, ανήμερα των γενεθλίων του.“Παγκόσμιος πρωταθλητής, στα 24 του, την ημέρα των γενεθλίων του, αυτός ο σπουδαίος αθλητής που κάνει το άλμα να μοιάζει απλή υπόθεση. Μίλτο Τεντόγλου, σήμερα μας προσέφερες αυτή τη χαρά που είχαμε ανάγκη, μέσα στη σκληρή καθημερινότητα των ημερών. Σε ευχαριστούμε.” αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας

«Συγχαρητήρια στον Μίλτο Τεντόγλου, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου. Ο Ολυμπιονίκης μας πρόσθεσε άλλη μια επιτυχία στη λαμπρή αθλητική του καριέρα γεμίζοντας όλους τους Έλληνες υπερηφάνεια», αναφέρει στο  μήνυμά του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments