Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Κάθειρξη 15 ετών στον ψυκτικό που σκότωσε με σφυρί 63χρονη

Θεσσαλονίκη: Κάθειρξη 15 ετών στον ψυκτικό που σκότωσε με σφυρί 63χρονη

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείο/ Eurokinissi

Το δικαστήριο διατήρησε την πρωτόδικη ποινή κάθειρξης των 15 ετών, αναγνωρίζοντάς του ξανά το ελαφρυντικό του σύννομου βίου, για το ποποίο είχε ασκήσει έφεση ο εισαγγελάέας

Διατήρησε σε 2ο βαθμό την πρωτόδικη ποινή της 15ετούς κάθειρξης το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης στον 33χρονο ψυκτικό που σκότωσε με σφυρί μία 63χρονη γυναίκα στην Καλαμάρια, το 2019, μετά από καβγά για τη συντήρηση του κλιματιστικού.

Κατά της πρωτόδικης απόφασης που του χορήγησε το ελαφρυντικό του σύννομου βίου είχε ασκήσει έφεση η εισαγγελία

Το δικαστήριο διατήρησε τα 15 χρόνια κάθειρξης, κρίνοντάς τον ένοχο  για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, αναγνωρίζοντας του εκ νέου το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου.

Ο εισαγγελέας κατά την αγόρευση του χαρακτήρισε τον κατηγορούμενο ως έναν «λογικό εγκληματία». «Αυτό που κυριάρχησε εδώ είναι ο θυμός, είναι ξεκάθαρο. Θυμός που πηγάζει από την παιδική ηλικία και τα άσχημα παιδικά χρόνια του κατηγορουμένου. Πιστεύω πράγματι ότι υπήρξε ανάρμοστη συμπεριφορά από τη θανούσα» συμπλήρωσε. «Φυσικά το δικαστήριο πρέπει να τον κρίνει ένοχο, αλλά με το ελαφρυντικό».

Σημειώνεται πως ο κατηγορούμενος χθες κατά τη διάρκεια της απολογίας του ισχυρίστηκε πως «όταν έβρισε την μητέρα μου, θόλωσα και εκεί ήταν το αποκορύφωμα. Έχουμε μια πολύ ιδιαίτερη σχέση. Όταν έφυγα από το σπίτι δεν ήξερα πραγματικά τι είχα κάνει. Όσες φορές και να ζητήσω συγγνώμη δεν θα αλλάξει αυτό που έγινε. Έχω μετανιώσει από την πρώτη στιγμή που άρχισα να συνειδητοποιώ τι έκανα. Δεν είναι του χαρακτήρα μου αυτό που έγινε».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments