Πολιτική

Γιάννης Οικονόμου: Η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών

Γιάννης Οικονόμου: Η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών
Γιάννης Οικονόμου: Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και ανταποκριτών ξένου Τύπου από τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου. 

Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και ανταποκριτών ξένου Τύπου από τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου. Στη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, ο κ. Οικονόμου ανέφερε πως την ώρα που η κυβέρνηση κάνει ότι μπορεί στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της για στήριξη των πιο ευάλωτων, την ώρα που η κοινωνία δοκιμάζεται κάποιοι – όπως είπε – πιστεύουν ότι ήρθε η ώρα να πλουτίσουν.

«Με διάταξη ρυθμίζεται ότι το 90% των υπερκερδών από την Ενέργεια θα επιστραφεί στον ελληνικό λαό» είπε ο κ. Οικονόμου, προσθέτοντας ότι θα υπάρξει έκτακτη φορολόγηση και θα χρησιμοποιηθεί για τη στήριξη των ευάλωτων.

Σύσκεψη Μητσοτάκη – Γεωργαντά για τα αποθέματα

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, επιβεβαίωσε τα του πλαφόν σε συγκεκριμένα είδη από τα σούπερ μάρκετ λέγοντας ότι έτσι είχαν κάνει και στην πανδημία. «Ήδη η κυβέρνηση έχει ζητήσει την δήλωση των αποθεμάτων σε μια σειρά προϊόντων την Δευτέρα θα γίνει σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και το θέμα των αποθεμάτων θα είναι ένα από εκείνα που θα συζητηθούν αλλά και των κινδύνων που υπάρχουν. Θα λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μην υπάρχει πρόβλημα στην εφοδιαστική αλυσίδα», τόνισε.

Ο κ. Οικονόμου απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε ότι δεν θα ακυρωθεί κανένα πρόστιμο που έχει επιβληθεί στους ανεμβολίαστους παρά την απόφαση να σταματήσουν να επιβάλλονται από τις 15 Απριλίου.

Δείτε την ενημέρωση

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments