Trash

Survivor Spoiler 26/3: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο της συναυλίας και πολλές εκπλήξεις

Survivor Spoiler 26/3: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο της συναυλίας και πολλές εκπλήξεις

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Survivor Spoiler 26/3: Η έκπληξη για το πάρτι της ένωσης.

Το επεισόδιο του Σαββάτου του Survivor έχει πολλές εκπλήξεις, διασκέδαση αλλά και εντάσεις. Οι δύο ομάδες θα μπουν δυναμικά στο στίβο μάχης για να διεκδικήσουν το έπαθλο φαγητού… και όχι μόνο. Σε μια άλλη μια ανατροπή ο Γιώργος θα ανακοινώσει ένα διαφορετικό έπαθλο για τον αγώνα επάθλου του Σαββάτου.

Η αγωνία θα «αγγίξει» κόκκινο σε έναν πολύ δυναμικό αγώνα με ένταση, από τους καλύτερους που έχουμε παρακολουθήσει στο φετινό Survivor. Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν απόψε στο στίβο μάχης.

Ποιοι κερδίζουν το έπαθλο φαγητού και τι θα συμβεί με τους καυγάδες;

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι με αφορμή το γεγονός ότι σε λίγες ημέρες θα λάβει μέρος το πάρτι ένωσης των Survivors της Τουρκίας και έχει προσκληθεί ένας τούρκος διάσημος τραγουδιστής, η νικήτρια ομάδα του αγώνα επάθλου του Σαββάτου θα βρεθεί σε αυτή τη συναυλία για να διασκεδάσει δίχως αύριο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η ομάδα των κόκκινων θα πανηγυρίσει τη νίκη στο αγώνισμα επάθλου.

Οι εντάσεις στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ συνεχίζονται, κυρίως στην ομάδα των μπλε. Το τρίγωνο Σοφιάννα-Ασημίνα-Κατσαούνης εξακολουθεί να αποτελεί το επίκεντρο της αδικίας και των εντάσεων στο Survivor μετά την τελευταία αποχώρηση και όσα ειπώθηκαν μεταξύ των τριών παιχτών.

Ποιοι είναι οι αδύναμοι παίκτες των δύο ομάδων;

Tα πρώτα αγωνιστικά τους δείγματα έδωσαν οι νέοι Διάσημοι και οι νέοι Μαχητές. Το Love it παρουσίασε τα στατιστικά με τους παίκτες του Survivor που έφεραν τις περισσότερες νίκες μέχρι στιγμής.

Έτσι στους Διάσημους πρώτος έρχεται ο Στάθης Σχίζας και ακολουθούν η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Τζο Μαριδάκη. Η έκπληξη ήρθε από τους Μαχητές, όπου στη δεύτερη θέση φιγουράρει ο Σπύρος Μαρτίκας και στην τρίτη η Θωμαΐς Εμμανουηλίδη με πρώτο βέβαια τον Άρη Σοϊλέδη.

«Φαίνεται του δημιουργούσε άγχος η Ασημίνα» παρατήρησε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος. Στους Κόκκινους η πιο αδύναμη παίκτρια είναι η Μυριέλλα και ακολουθεί ο Απόστολος Ρουβάς και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Στους Μπλε οι πιο αδύναμοι παίκτες είναι αυτή τη στιγμή ο Τάκης Καραγκούνιας, η Σοφιάνα Αβραμάκη και ο Γιώργος Ταλάντσεβ.

«Η Μυριέλλα πιστεύει ότι το ριάλιτι την κρατάει» είπε η Πελαγία Καζολέα χαρακτηρίζοντας τις αποδόσεις της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments