Αθλητισμός

Μπαρτσελόνα: Συμφωνία με Λεβαντόφσκι

Μπαρτσελόνα: Συμφωνία με Λεβαντόφσκι

Πηγή Φωτογραφίας: SPORT.DE

Δημοσιεύματα στην Καταλονία φέρνουν όλο και πιο κοντά τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στην Μπαρτσελόνα, σημειώνοντας όμως ότι η Μπάγερν έχει τον τελευταίο λόγο.

“Η Μπαρτσελόνα έφτασε σε καταρχήν συμφωνία με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και πλέον το μόνο που απομένει είναι να πείσει ο Πολωνός διεθνής την Μπάγερν για την παραχώρηση του”

Τα δημοσιεύματα στην Καταλονία και όχι μόνο πληθαίνουν για τη ενδεχόμενη μετακόμιση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στη Μπαρτσελόνα στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Στις πληροφορίες που έρχονται από τη Βαρκελώνη προστέθηκε και άρθρο του «Sport Italia» : “Ο Λεβαντόφσκι δεσμεύεται με τη Μπάγερν μέχρι το 2023 αλλά θέλει να φύγει στο τέλος της φετινής σεζόν και να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα με την οποία έχει ήδη συμφωνήσει”

Οι “Μπλαουγκράνα” που τα έχουν βρει σε όλα με τον Πολωνό σταρ, καλούνται τώρα να πείσουν τους Βαυαρούς για την παραχώρησή του. Σύμφωνα με το ιταλικό δημοσίευμα ο Χουάν Λαπόρτα είναι διατεθειμένος να προσφέρει ένα ποσό μεταξύ 50-60 εκατομμυρίων ευρώ, ώστε να εξασφαλίσει τη συγκατάθεση των Γερμανών.

Οι δυσκολίες στην περίπτωση του Νορβηγού επιθετικού Ερλινγκ Χάαλαντ της Ντόρντμουντ (επικρατέστερη για την απόκτησή του είναι η Ρεάλ) ανάγκασαν τους Καταλανούς να στραφούν στον Λεβαντόφσκι.

Στα 33 του, ο Πολωνός επιθετικός βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση της καριέρας του. Τις τελευταίες τέσσερις σεζόν με τη φανέλα των Βαυαρών, έχει πετύχει 188 γκολ, με μέσο όρο 47 γκολ σε κάθε περίοδο .

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments