Αθλητισμός

ΕΟΚ και Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη φωνάζουν “STOP” στην οπαδική βία

ΕΟΚ και Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη φωνάζουν “STOP” στην οπαδική βία

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISI

Η ΕΟΚ και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ενώνουν τις δυνάμεις τους, όπου ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος και ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, θα στείλουν μήνυμα κατά της οπαδικής βίας

Η ΕΟΚ και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ενώνουν τις δυνάμεις τους κατά της οπαδικής βίας. Έτσι το προσεχές Σάββατο (2/4, 10:30 π.μ.), στο κλειστό του ΑΟΝΣ Μίλων, στη Νέα Σμύρνη, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος και ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, θα στείλουν μήνυμα, ως βασικοί ομιλητές, πως η οπαδική βία δεν έχει καμιά θέση στον αθλητισμό, σε κοινή εκδήλωση.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση αποτελεί την πρώτη από σειρά εκδηλώσεων που προγραμματίζουν από κοινού ΕΟΚ και Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για την καταπολέμηση της οπαδικής βίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει:

«Η καταπολέμηση της οπαδικής βίας και η ανάδειξη των αξιών του αθλητισμού και του ευ αγωνίζεσθαι αποτελούν προτεραιότητες για την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Ένας από τους στόχους της είναι η ευαισθητοποίηση των μικρών αθλητών όπως και των γονέων και κηδεμόνων τους σχετικά με την οπαδική βία και τις αξίες του αθλητισμού και γι’ αυτό τον λόγο η ΕΟΚ σε συνεργασία με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη διοργανώνει σειρά από εκδηλώσεις με βασικό γνώμονα την ευγενή άμιλλα.

Η σειρά των εκδηλώσεων εγκαινιάζεται το προσεχές Σάββατο 2 Απριλίου στις 10.30 στο κλειστό του ΑΟΝΣ Μίλων στη Νέα Σμύρνη παρουσία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκου και του Προέδρου της ΕΟΚ κ. Βαγγέλη Λιόλιου οι οποίοι θα είναι και οι κεντρικοί ομιλητές.

Στην εκδήλωση το «παρών» θα δώσουν αθλητές που έχουν τιμήσει τη φανέλα των εθνικών ομάδων προκειμένου να μεταφέρουν το μήνυμα ότι η οπαδική βία δεν έχει καμιά θέση στον αθλητισμό και φυσικά στο μπάσκετ».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments