Ελλάδα

Θρίλερ στον Πειραιά: Ξύπνησε ζαλισμένη σπίτι της με έναν γυμνό άνδρα να πίνει μπίρες

Θρίλερ στον Πειραιά: Ξύπνησε ζαλισμένη σπίτι της με έναν γυμνό άνδρα να πίνει μπίρες
Ένα μυστήριο πλανιέται στην υπόθεση μιας καταγγελίας βιασμού μιας νεαρής κοπέλας, η οποία ξεκίνησε από μπαρ στο κέντρο της Αθήνας και κατέληξε στο σπίτι της, στην περιοχή του Πειραιά

Ένα μυστήριο πλανιέται στην υπόθεση μιας καταγγελίας βιασμού μιας νεαρής κοπέλας, η οποία ξεκίνησε από μπαρ στο κέντρο της Αθήνας και κατέληξε στο σπίτι της, στην περιοχή του Πειραιά.

Όμως ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η νεαρή πήγε σε ένα μπαρ στο κέντρο της Αθήνας με φιλική παρέα για να διασκεδάσει, αλλά κατά τη διάρκεια της βραδιάς ένας περίεργος άνδρας την κοιτούσε επίμονα.

Στη συνέχεια πλησίασε την ίδια, όπου τσούγκρισε το ποτήρι της, με το ποτό που είχε, και από κει ξεκίνησε ο εφιάλτης της. Όπως είπε, παρόλο που δεν μεθάει εύκολα, αρχίζει να ζαλίζεται ενώ η τελευταία εικόνα που έχει καταγραφεί στη μνήμη της είναι αυτή, να στέκεται στο δρόμο περιμένοντας ταξί με τον μυστηριώδη άνδρα να στέκεται δίπλα της.

Καταγγελία βιασμού 24χρονης στην Θεσσαλονίκη

Καθόταν γυμνός και έπινε μπίρες

Την επόμενη το μεσημέρι ξυπνάει στο σπίτι της γυμνή και ζαλισμένη, ενώ με αυτό που αντικρίζει παθαίνει σοκ. Ο τύπος του μπαρ, καθόταν απέναντι της γυμνός και έπινε μπίρες. Μάλιστα της μιλούσε πότε με σπαστά ελληνικά, πότε αγγλικά. Εμβρόντητη περίμενε την ευκαιρία για να δραπετεύσει και τη βρήκε όταν ο άνδρας πήγε στην τουαλέτα.

Έψαξε για το κινητό και τα κλειδιά της και τελικά τα βρήκε στην τσέπη του μπουφάν του. Βγαίνοντας την είδε που τα κρατούσε και όταν τον ρώτησε γιατί τα είχε πάρει, ο άνδρας αμίλητος, φόρεσε τα ρούχα του και εξαφανίστηκε.

Μώλωπες και γρατσουνιές

Όμως ο εφιάλτης δεν σταμάτησε εκεί. Η κοπέλα, μόλις έφυγε, πήγε στον καθρέπτη και είδε πως στο αριστερό της χέρι είχε μώλωπες και γρατσουνιές. Με δάκρυα στα μάτια και αδυνατώντας να πιστέψει τι είχε υποστεί, πήγε στο τοπικό τμήμα Ασφαλείας στην περιοχή του Πειραιά και κατήγγειλε βιασμό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments