Πολιτισμός

Oscars: Τα καλύτερα outfits που ξεχωρίσαμε στην πιο λαμπερή βραδιά

Oscars: Τα καλύτερα outfits που ξεχωρίσαμε στην πιο λαμπερή βραδιά

Πηγή Φωτογραφίας: Glow.gr- people.com

Oscars: Όλα όσα είδαμε στην φαντασμαγορική βραδιά

Μέτα από δύο χρόνια πανδημίας και κοινωνικών αποστάσεων, το χθεσινό κόκκινο χαλί της 94ης τελετής απονομής των Όσκαρ, θύμισε όλα αυτά που είχαμε αφήσει στην άκρη για λίγο καιρό. Η φετινή βραδιά ήταν κάπως διαφορετική. Ο πόλεμος που γίνεται στην Ουκρανία επηρέασε όλους τους παρευρισκομένους -δεν ήταν λίγοι αυτοί που επέλεξαν να κάνουν μια δήλωση με την εμφάνισή τους-, η παρουσίαση της βραδιάς έγινε από τρεις γυναίκες, υπήρξαν πολλές ταινίες που δεν προβλήθηκαν στον κινηματογράφο, όπως το “The Power of the Dog) που στρίμαρε στο Netflix, ενώ το TikTok έδειξε ζωντανά το κόκκινο χαλί και τις fashionable αφίξεις των αστέρων του κινηματογράφου.

Μία από τις πιο σημαντικές στιγμές αυτής της βραδιάς εδώ και πολλές δεκαετίες είναι η παρέλαση των celebrities στο red carpet και τα κομμάτια των διάσημων -τις περισσότερες φορές- οίκων που επιλέγουν. Άντρες και γυναίκες προσπαθούν να κερδίσουν τον τίτλο του “best dressed” και να εντυπωσιάσουν. H Zendaya μαγνήτισε τα βλέμματα με το two-pieces Valentino look της ενώ η νικήτρια του Α’ Γυναικείου Ρόλου Jessica Chastain μάγεψε με την Gucci δίχρωμη τουαλέτα της.

Ανακαλύψτε παρακάτω τις καλύτερες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί!

Zendaya

Η «βασίλισσα» του red carpet, Zendaya, έκανε για ακόμα μια φορά όλον τον κόσμο να μιλάει γι’ αυτήν. Κέρδισε ξανά τον τίτλο της πιο καλοντυμένης με τη two pieces Valentino εμφάνισή της, το οποίο αποτελούνταν από ένα cropped λευκό πουκάμισο και μια ψηλόμεση glittery maxi skirt. Το σύνολό της ολοκληρώθηκε από ντελικάτα jewels που κοσμούσαν τον λαιμό και τα χέρια της.

Zoë Kravitz

Το κορίτσι του Batman έκανε μία από τις πιο κομψές εμφανίσεις, επιλέγοντας ένα ροζ Saint Laurent strapless φόρεμα. Η μακριά τουαλέτα με τον εντυπωσιακό φιόγκο, που κυριάρχησε στην εικόνα της ολοκληρώθηκε μ’ ένα διαμαντένιο κολιέ και διακριτικά σκουλαρίκια. Το συγκεκριμένο look αποδεικνύει πως δεν χρειάζεται πάντοτε να κάνουμε «φασαρία» για να μαγνητίσουμε τα βλέμματα.

Billie Eilish

Η υποψήφια για το καλύτερο πρωτότυπο τραγούδι, Billie Eilish, αποδεικνύει ότι δεν είναι απλώς ένα θαύμα της pop αλλά και «χαμαιλέοντας» της μόδας. Ενώ το περσινό Met Gala βρήκε την τραγουδίστρια να αποπνέει αίγλη του Old Hollywood με ένα ροζ φόρεμα Oscar de la Renta, για τα Όσκαρ επέλεξε μια πιο avant-garde, ογκώδη τουαλέτα δια χειρός Gucci.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments