Lifestyle

Beyonce: Μετά από 25 χρόνια στο χώρο συνέχιζει να είναι βασίλισσα – Η εμφάνισή της στο πάρτι του Jay-Z

Beyonce: Μετά από 25 χρόνια στο χώρο συνέχιζει να είναι βασίλισσα – Η εμφάνισή της στο πάρτι του Jay-Z

Πηγή Φωτογραφίας: ISTOÉ Independente

Beyonce: Με μία άκρως αποκαλυπτική δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη εμφανίστηκε στο πάρτι του Jay-Z μετά τα όσκαρς η διάσημη τραγουδίστρια

Ένα ιδιαίτερα λαμπερό και «αποκαλυπτικό» φόρεμα επέλεξε να φορέσει  η Beyonce για το φετινό πάρτι που οργάνωσε ο σύζυγός της, Jay-Z στο Chateau Marmont στο δυτικό Χόλιγουντ, μετά την 94η τελετή απονομής των Όσκαρ. Η αγαπημένη τραγουδίστρια ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες  από την εκθαμβωτική εμφάνισή της.

Η see-through δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη, αναδεικνύει τέλεια τις καμπύλες της Beyonce και αφήνει πολύ λίγα στη φαντασία

Στα «επίμαχα» σημεία, το φόρεμα έχει σβαρόφσκι διαμαντάκια με λεπτομέρειες που καλύπτουν… όσα χρειάζονται. Το εντυπωσιακό σύνολο, συνόδευσε με βαριά κοσμήματα από διαμάντια, αξίας 9 εκατ. δολαρίων, όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της Page Six.

Τα στιγμιότυπα που ανάρτησε η 40χρονη σταρ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φαίνεται να λάτρεψαν οι  θαυμαστές της και μάλιστα, μέσα σε 3 μόλις ώρες, αγγίζουν σχεδόν τα 2 εκατ. likes.

View this post on Instagram

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Από τα 15 της χρόνια όταν έπαιρνε το βάπτισμα του πυρός στη μουσική βιομηχανία με δούρειο ίππο το συγκρότημα Destiny’s Child, η Beyonce δουλεύει και παράγει ασταμάτητα: μουσική, τραγούδια, παγκόσμιες περιοδείες, οπτικοακουστικά υπερθεάματα. Μόνο ως σόλο καλλιτέχνις έχει στο βιογραφικό της έξι προσωπικά άλμπουμ, δέκα ταινίες, ένα ντοκιμαντέρ (βλ. «Homecoming» στο Netflix) και πέντε τουρνέ. Η αυτοκρατορία της αθροίζεται σε 420 εκατ. δολάρια, ενώ η κοινή περιουσία της με τον Jay-Z ισοφαρίζει εκείνη του πρώην ζεύγους Καρντάσιαν – Γουέστ στα 1,9 δισ. δολάρια. Ποιος θα μπορούσε, λοιπόν, να μην αποδεχτεί την απόφασή της να αποφορτιστεί από τις έγνοιες και το στρες και να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στα μελίσσια του αξίας 88 εκατ. δολαρίων σπιτιού της στο Μπελ Ερ, τα οποία φιλοξενούν 80.000 μέλισσες που παράγουν με τη σειρά τους μέλι, το οποίο η Beyonce θεωρεί ιαματικό για τις αλλεργίες που ταλαιπωρούν τα φιντάνια της;

«Εχω περάσει πολύ χρόνο στην οικοδόμηση της εικόνας μου και στην εκπροσώπηση του πολιτισμού μου με τον καλύτερο τρόπο που ξέρω. Τώρα αποφάσισα να δώσω στον εαυτό μου άδεια για να επικεντρωθώ σε αυτά που με ευχαριστούν», έλεγε σε συνέντευξή της σε περιοδικό μόδας το φθινόπωρο που μας πέρασε. Παρότι πάντως διεκδικεί το υγιές δικαίωμά της στον προσωπικό χρόνο, η Queen Bey δεν αμελεί να εκφράζεται δημοσίως σε κάθε ευκαιρία, ειδικά όταν οι περιστάσεις το απαιτούν. Οπως μετά την πρόσφατη πολυσυζητημένη εξομολόγηση της Μέγκαν Μαρκλ στην Οπρα Γουίνφρεϊ. «Μας δίνεις δύναμη και μας εμπνέεις», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε στην προσωπική της ιστοσελίδα.

Το στιγμιότυπο προερχόταν από την παλαιότερη συνάντηση της Beyonce με τη Μαρκλ στην πρεμιέρα της ταινίας «The Lion King» το 2019. Δεν ήταν η πρώτη φορά που εξέφρασε δημόσια τη στήριξή της στη δούκισσα του Σάσεξ. Την ίδια χρονιά η Beyonce και ο Jay-Z παρέλαβαν το βραβείο τους ως το καλύτερο διεθνές γκρουπ -είχαν κυκλοφορήσει το «Everything is Love» ως The Carters και είχαν κάνει απόβαση στο Λούβρο για τα γυρίσματα του εξάλεπτου θρυλικού «Apeshit»- στα Brit Awards μέσω ενός βίντεο στο οποίο εμφανίζονταν μπροστά από ένα πορτρέτο της Μαρκλ με επιτηδευμένα βασιλική αμφίεση.

View this post on Instagram

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Η τοξικότητα δεν έχει θέση στη ζωή της Beyonce

Αλλωστε μια γυναίκα που έριξε αλλοτινά απόρθητα κάστρα και έγινε η ίδια το παράδειγμα για άλλους ανθρώπους δεν θα μπορούσε να μην είναι υποστηρικτική απέναντι σε μια άλλη γυναίκα που αποφάσισε να αναμετρηθεί με τα ιερά και τα όσια στερεότυπα της βρετανικής μοναρχίας. Η Beyonce έχει πολλές φορές μιλήσει για τους σκοπέλους που αντιμετώπισε στα πρώτα χρόνια της στη σόουμπιζ και το θέαμα. Υπήρχαν, όπως έχει πει, πολλοί άνθρωποι που σε κάθε ευκαιρία τής τόνιζαν πως δεν είχε καμία πιθανότητα να τα καταφέρει ως μαύρη. Τα περιοδικά δεν θα χαράμιζαν ποτέ τα εξώφυλλά τους για εκείνη, πόσο μάλλον εάν δεν είχε τις ιδανικές και τέλειες αναλογίες.

Τα προγνωστικά, της έλεγαν, ήταν ξεκάθαρα εις βάρος της. Η Beyonce κατάφερε όχι μόνο να διαψεύσει τις Κασσάνδρες που έσπευδαν να τις υπενθυμίσουν όσα δεν μπορούσε να πετύχει, αλλά έγινε η ίδια έμπνευση για τους άλλους. «Είναι πρωταρχικής σημασίας και για τις γυναίκες και για τους άνδρες να εκτιμήσουν τη φυσική ομορφιά τους», έλεγε σε συνέντευξή της το 2018, λίγους μήνες μετά τη γέννηση των δίδυμων παιδιών της. Υπογράμμιζε μάλιστα πως δεν είχε ούτε την πρόθεση ούτε και το κουράγιο να πειθαναγκάσει τον εαυτό της να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης, κάτι που είχε επιχειρήσει μετά τη γέννηση της πρωτότοκης κόρης της και την οδήγησε τελικά σε ψυχολογική περιδίνηση.

View this post on Instagram

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Αν κάτι έχει μάθει από τη ζωή είναι να ακούει πρώτα και πάνω απ’ όλους τον εαυτό της. Και να επιδεικνύει υπομονή. Αυτό ήταν άλλωστε και το μυστικό της για να κάνει διατροφική στροφή 180 μοιρών. Τα τελευταία τρία χρόνια είναι αυστηρά χορτοφάγος, δεν πίνει καφέ και χυμούς φρούτων και φυσικά δεν καταναλώνει ούτε σταγόνα αλκοόλ. Οτιδήποτε τοξικό δεν έχει θέση στην καθημερινότητα και στη ζωή της – από το πιο μεγάλο μέχρι το φαινομενικά επουσιώδες.

View this post on Instagram

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Ποια είναι τελικά η Beyonce; Μια σύγχρονη αναγεννησιακής κοπής γυναίκα που -εκτός από το να είναι μητέρα, (το θεωρεί τον μεγαλύτερο τίτλο τιμής), σύζυγος και κόρη- τραγουδά, γράφει μουσική, σκηνοθετεί (το «Homecoming» προτάθηκε για έξι βραβεία Emmy), πρωταγωνιστεί σε ταινίες, έχει την  δική της gender neutral σειρά ρούχων για την Adidas, διαφεντεύει την εταιρεία Parkwood Entertaiment, είναι επιστήθια φίλη της πρώην πρώτης κυρίας Μισέλ Ομπάμα, με την οποία συμπράττουν σε φιλανθρωπικά, ακτιβιστικά και κοινωφελή έργα. Κυρίως είναι ένας άνθρωπος που δεν θα διεκδικήσει το δίκιο σου για σένα, αλλά μέσα από τη δράση της θα σου δώσει όλα τα εφόδια για να το κερδίσεις μόνος σου. Αλλωστε, η ίδια ξέρει καλύτερα απ’ όλους ότι ούτε το μέγεθος ούτε το χρώμα του δέρματος μετράει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments