Αθλητισμός

Έγραψε ιστορία ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο Μπρούκλιν [vid]

Έγραψε ιστορία ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο Μπρούκλιν [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: SPORTINGNEWS

Σε ένα ματς που είχε όλα τα στοιχεί ενός ντέρμπι, οι Μπακς πήραν μεγάλη νίκη επί των Νετς στην παράταση με 120-119 έχοντας ως απόλυτο ηγέτη τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Σε ένα ματς που είχε όλα τα στοιχεία και την ατμόσφαιρα ενός ντέρμπι για τα playoffs, οι Μπακς πέρασαν από το Barclays Center κερδίζοντας τους Νετς στην παράταση με 120-119 έχοντας ως απόλυτο ηγέτη τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος σημείωσε 44 πόντους και έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Μιλγουόκι.

Ο «Giannis» ήταν πραγματικά ασταμάτητος και σημείωσε το τρίποντο που έστειλε τον αγώνα στην παράταση αλλά και τις βολές που έδωσαν στα «ελάφια» τη νίκη στον αγώνα. Μάλιστα με το τρίποντο στη λήξη της κανονικής διάρκειας ο Αντετοκούνμπο ξεπέρασε τον θρυλικό Καρίμ Αμπτούλ Τζαμπάρ και έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας με 14.216 πόντους (Δεύτερος ο Τζαμπάρ με 14.211).

Τα έκανε… όλα!

Ο Έλληνας φόργουορντ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 44 πόντους (13/17 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 15/19 βολές), 14 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 39 λεπτά συμμετοχής ενώ 19 πόντους πρόσθεσε ο Τζρου Χόλιντεϊ (6 κλεψίματα) και 16 ο Κρις Μίντλετον.

Για τους γηπεδούχους ο Κέβιν Ντουράντ είθχε 26 πόντους, ο Καϊρί Ίρβινγκ είχε 25 πόντους και ο Μπρους Μπράουν είχε 23 πόντους.

Με αυτήν τη νίκη, οι Μπακς ανέβηκαν στο 48-28 και βρίσκονται στη δεύτερη θέση της Ανατολής, μισό παιχνίδι πίσω από το Μαϊάμι που καταλαμβάνει την πρώτη θέση με ρεκόρ 49-28. Αντίθετα οι Νετς με ρεκόρ 40-37 βρίσκονται στην 8η θέση της περιφέρειας.

Επόμενος αγώνας για τα «ελάφια», τα ξημερώματα του Σαββάτου στις 03:00, εντός έδρας με τους Λος Άντζελες Κλίπερς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments