Ελλάδα

Ψυχρή και κυνική η Ρούλα Πισπιρίγκου στη ΓΑΔΑ- Δύσκολα θα “σπάσει” [vid]

Ψυχρή και κυνική η Ρούλα Πισπιρίγκου στη ΓΑΔΑ- Δύσκολα θα “σπάσει” [vid]
Την αθωότητα της, συνεχίζει να διατυμπανίζει, η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία για δεύτερη μέρα πέρασε στη ΓΑΔΑ και τη Δευτέρα [4/4] αναμένεται να περάσει το κατώφλι του εισαγγελέα

Την αθωότητα της, συνεχίζει να διατυμπανίζει, η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία για δεύτερη μέρα πέρασε στη ΓΑΔΑ και τη Δευτέρα [4/4] αναμένεται να περάσει το κατώφλι του εισαγγελέα, στις 12:00 το μεσημέρι, για την απολογία της.

Η 33χρονη κατηγορείται ότι σκότωσε με κεταμίνη την 9χρονη κόρη της Τζωρτζίνα και ελέγχεται για τους θανάτους των άλλων δυο παιδιών της, της 3,5 ετών Μαλένας και της 6μηνης Ίριδας

Όμως τα πράγματα δεν είναι εύκολα, καθώς ακόμα δεν έχει υπάρξει συνήγορος υπεράσπισης. Πρέπει να σημειώσουμε πως αρχικά ο Απόστολος Λύτρας αρνήθηκε να την αναλάβει και ο ίδιο έκανε και ο Νίκος Ιωάννου, τον οποίο εξουσιοδότησε η οικογένειά της αλλά ύστερα από συνάντηση τριών ωρών με την κατηγορούμενη στη ΓΑΔΑ, αποφάσισε να παραιτηθεί από την υπεράσπισή της.

Ψυχρή και κυνική!

Στα κρατητήρια της Ασφάλειας, όπου θα μείνει τουλάχιστον έως την προσεχή Δευτέρα, η Ρούλα Πισπιρίγκου πέρασε το δεύτερο βράδυ της. Την περισσότερη ώρα είναι ξαπλωμένη και απομονωμένη. Οι αστυνομικοί την περιγράφουν ως γενικά συνεργάσιμη, που δεν ζητά τίποτα αλλά είναι «ψυχρή και κυνική».

Όπως λένε, εξάλλου, μια από τις πρώτες κουβέντες που τους είπε όταν έφτασε στην Ασφάλεια ήταν «και τώρα τι θα γίνει με εμένα». Μιλάει στο τηλέφωνο μόνο με τη μητέρα και την αδερφή της, οι οποίες την επισκέφτηκαν χθες στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ και της πήγαν μωρομάντηλα και τηλεκάρτες.

Λένε επίσης ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν έχει «σπάσει», παρόλο που οι αρχές θεωρούν την ενοχή της δεδομένη και, όπως αναφέρουν, έχουν «δεμένη» υπόθεση εναντίον της. Η 33χρονη επιμένει ότι δεν ευθύνεται για το θάνατο της Τζωρτζίνας, δεν ήταν εκείνη που χορήγησε την κεταμίνη στο παιδί.

Θρίλερ με το θάνατο της σπιτονοικοκυράς

Τα θολά σημεία στο θάνατο της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου φαίνεται πως απασχολούν τις διωκτικές αρχές και δεν μπορεί να αποκλειστεί, πλέον, η πιθανότητα να ανοίξει ξανά ο φάκελος της υπόθεσης που θυμίζει θρίλερ!

Είναι ενδεικτικό πως χθες ο γενικός γραμματέας των Ειδικών Φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος, μιλώντας στο Mega, τόνισε πως «υπάρχει ανώνυμη καταγγελία και αν έχει γίνει κάτι η έρευνα των αστυνομικών θα το αποδείξει». Σημειώνεται πως η σπιτονοικοκυρά του ζευγαριού απεβίωσε στις 12 Σεπτεμβρίου 2020 σε ηλικία 69 ετών σε παθολογική κλινική της Πάτρας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments