Ελλάδα

Χαμόγελο του Παιδιού: Καταγγελία για την κακοποίηση της Τζωρτζίνας

Χαμόγελο του Παιδιού: Καταγγελία για την κακοποίηση της Τζωρτζίνας
Χαμόγελο του Παιδιού: Ο πρόεδρος του Ιδρύματος αποκάλυψε πως υπάρχει εδώ και χρόνια ανώνυμη καταγγελία για την κακοποίηση της Τζωρτζίνας.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την Ρούλα Πισπιρίγκου και τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Μία νέα αποκάλυψη έρχεται να ταράξει τα νερά, καθώς εδώ και πολλά χρόνια έχει κατατεθεί μία ανώνυμη καταγγελία για κακοποίηση του παιδιού.

Συγκεκριμένα, ανώνυμη αναφορά από το 2014, όταν η Τζωρτζίνα ήταν 9 μηνών, η οποία ανέφερε ότι το παιδί δεχόταν κακοποίηση από τους δύο γονείς της, τον Μάνο Δασκαλάκη και τη Ρούλα Πισπιρίγκου, και κυρίως από τη μητέρα του, είχε το Χαμόγελο του Παιδιού. Την αποκάλυψη έκανε ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος, μιλώντας στο Open.

Τι είχε αναφέρει ο κ. Γιαννόπουλος

Μια ημέρα πριν την απολογία της κατηγορουμένης για ανθρωποκτονία της κόρης της, ο κ. Γιαννόπουλος ανέφερε στην τηλεοπτική συνέντευξή του ότι με αφορμή τις αποκαλύψεις για τον θάνατο των παιδιών στην Πάτρα, οι υπεύθυνοι του Χαμόγελου του Παιδιού ανέτρεξαν στο αρχείο τους και διαπίστωσαν ότι για την οικογένεια Δασκαλάκη υπήρχε μια συγκεκριμένη ανώνυμη αναφορά.

Σύμφωνα με όσα διαπίστωσαν ότι υπήρχαν στο αρχείο τους, είχε σχηματιστεί αναφορά με την ένδειξη “Επείγον” στις 14 Αυγούστου του 2014. Η καταγγελία έκανε λόγο για κακοποίηση του τότε 9 μηνών κοριτσιού, “ιδιαίτερα από τη μητέρα” Ρούλα Πισπιρίγκου, όπως είπε ο κ. Γιαννόπουλος.

Όπως προβλέπεται από τη διαδικασία, η καταγγελία εστάλη στην Εισαγγελία, “ωστόσο δεν είχαμε κάποια άλλη ενημέρωση” είπε χαρακτηριστικά. Ο κ. Γιαννόπουλος ανέφερε ότι όπως ενημερώθηκε στη συνέχεια, “δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα” και μάλιστα “η σύζυγος τότε ωρυόταν ότι την κατηγορούσαμε”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments