Ελλάδα

Άγιος Παντελεήμονας: Συνελήφθη η μητέρα των τριών παιδιών που ζούσαν με κατσαρίδες και ποντίκιαντίκια

Άγιος Παντελεήμονας: Συνελήφθη η μητέρα των τριών παιδιών που ζούσαν με κατσαρίδες και ποντίκιαντίκια

Πηγή Φωτογραφίας: weforum

Μαζί της συνελήφθη και ο σύντροφός της, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε προηγηθεί και καταγγελία του πατέρα των τριών παιδιών - Τα τρία ανήλικα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο

Συνελήφθη από αστυνομικούς η 30χρονη μητέρα των τριών ανήλικων παιδιών, τα οποία βρέθηκαν το πρωί να ζουν μέσα στο σπίτι τους υπό συνθήκες παραμέλησης ανάμεσα σε κατσαρίδες και ποντίκια. Μαζί της συνελήφθη και ο σύντροφός της.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο, σωματική βλάβη και εξύβριση. Κατά τη διάρκεια της σύλληψης, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 54χρονος προσπάθησε να αντιδράσει, ωστόσο δεν κατάφερε να γλιτώσει.

Για την κατάσταση όπου ζούσαν τα παιδιά ελληνικής καταγωγής είχαν γίνει δυο αναφορές στο «Χαμόγελο του Παιδιού», σύμφωνα με τον πρόεδρο Κώστα Γιαννόπουλο.

«Είχαμε δεχτεί δυο τηλεφωνήματα από διαφορετικά άτομα της περιοχής που ανέφεραν τα όσα ζούσαν τα παιδιά. Εμείς φτιάξαμε μια αναφορά και τη μεταβιβάσαμε τον Φεβρουάριο, η οποία περιλαμβάνει όλα όσα μας είχαν γίνει γνωστά μέχρι τότε. Τα παιδιά μεταφέρθηκαν με εντολή εισαγγελέα αρχικά στο αστυνομικό τμήμα κι από εκεί στο νοσοκομείο» τόνισε ο κ Γιαννόπουλος.

Η καταγγελία του εν διαστάσει συζύγου της μητέρας των τριών παιδιών στον Άγιο Παντελεήμονα, ηλικίας 2,3 και 6 ετών, που εντοπίστηκαν να ζουν σε άθλιες συνθήκες, οδήγησε στη σύλληψή της και την σύλληψη του 54χρονου συντρόφου της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από δυο μέρες ο πατέρας των παιδιών πήγε στο τμήμα ασφαλείας του Αγίου Παντελεήμονα και κατήγγειλε την 30χρονη Αλβανίδα εν διαστάσει σύζυγό του, αναφέροντας πως τα παιδιά του ζούσαν σε επικίνδυνες συνθήκες.

Άθλιες συνθήκες για τα τρία παιδιά

Είχε προηγηθεί ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού, σύμφωνα με την οποία τα παιδιά -μεταξύ τριών και εννέα ετών- ζούσαν υπό συνθήκες «φρικτής παραμέλησης».

Πρόκειται για τρία παιδιά ελληνικής καταγωγής. Η μητέρα, σύμφωνα με πληροφορίες, κακοποιούσε και τον πατέρα. Έπειτα από καταγγελία, τα παιδιά μεταφέρθηκαν με εντολή της Εισαγγελίας στο αστυνομικό τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα.

Οι άνθρωποι του Χαμόγελου του Παιδιού θα μεταφέρουν τα παιδιά σε νοσοκομείο προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας τους και να λάβουν τις πρώτες βοήθειες» δήλωσε ο πρόεδρος της Οργάνωσης, Κώστας Γιαννόπουλος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments