Trash

Μοντέλο μαχαίρωσε και σκότωσε τον σύντροφό της μετά από άγριο καβγά

Μοντέλο μαχαίρωσε και σκότωσε τον σύντροφό της μετά από άγριο καβγά

Πηγή Φωτογραφίας: Scallywag and Vagabond

Η κοπέλα βρέθηκε γεμάτη αίματα και μετέβη σε ψυχιατρική κλινική καθώς απειλούσε να αυτοκτονήσει

Ένα βίντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες του διαδικτύου δείχνει τα σκληρά αποτελέσματα ενός καυγά ανάμεσα σε ένα ζευγάρι στο Μαϊάμι των Ηνωμένων Πολιτειών. Το αποτέλεσμα ήταν ο άνδρας να χάσει τη ζωή του και μάλιστα από την συντροφό του.

View this post on Instagram

A post shared by Courtney Tailor (@courtneytailor)

Στα πλάνα, που έφερε στο φως το «TMZ», φαίνεται μια γυναίκα με χειροπέδες να φορά το σουτιέν της και να είναι βουτηγμένη στο αίμα. Η νεαρή κοπέλα κάθεται στο πάτωμα ενός πολυτελούς διαμερίσματος και μιλάει με αστυνομικούς.Οι αστυνομικοί δέχθηκαν την περασμένη Κυριακή κλήση για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας. Όταν έφτασαν στο σημείο βρήκαν έναν 27χρονο άνδρα βαριά τρυματισμένο με μαχαίρι, ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η αστυνομία λέει ότι το θύμα είναι ο Christian Tobechukwu Obumseli και κατέληξε νεκρός μετά από καβγά που είχε με τη σύντροφό του

Οι αστυνομικοί δεν έδωσαν στη δημοσιότητα το όνομα της κοπέλας αλλά ο δικηγόρος της οικογένειας του Christian, λέει ότι η γυναίκα είναι το μοντέλο του πρακτορείο IG, Courtney Tailor, δηλαδή η σύντροφος του Christian.

View this post on Instagram

A post shared by Diór (@christianvstoby)

Στο βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο φαίνεται πώς όντως η κοπέλα είναι η Courtney καθώς η ίδια νωρίτερα την ίδια μέρα είχε δημοσιεύσει βίντεο στο Instagram της με πανομοιότυπα ρούχα.

Η Courtney είναι ένα δημόσιο πρόσωπο καθώς είχε εμφανιστεί στο βίντεο κλιπ για το τραγούδι του G-Eazy το 2015, «Me, Myself and I». Η Courtney Tailor δεν συνελήφθη και δεν οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα για ανάκριση καθώς απειλούσε να αυτοκτονήσει. Στη συνέχεια οδηγήθηκε σε ψυχιατρική κλινική.

Η Courtney έχει περισσότερους από 2 εκατομμύρια ακόλουθους και εμφανίζεται σε περίοπτη θέση στα social media του Christian.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments