Lifestyle

Λάκης Γαβαλάς: «Μου φέρθηκε απαξιωτικά και αλήτικα»

Λάκης Γαβαλάς: «Μου φέρθηκε απαξιωτικά και αλήτικα»

Πηγή Φωτογραφίας: NDP

Λάκης Γαβαλάς: «Δεν θέλω ποτέ να σας στεναχωρώ με άσχημες ειδήσεις σε πράγματα που μου συμβαίνουν, αλλά χτες είχα μια επίθεση αλλόκοτη», λέει ο σχεδιαστής.

Με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Λάκης Γαβαλάς μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα περιστατικό που συνέβη με έναν πρώην συνεργάτη του.

«Φίλοι μου καλημέρα… Δεν θέλω ποτέ να σας στεναχωρώ με άσχημες ειδήσεις σε πράγματα που μου συμβαίνουν, αλλά χτες είχα μια επίθεση αλλόκοτη και με μεγάλη κακία μέσω γραπτού μηνύματος, από παλιό κοσμικό μου γνώριμο και πρόσφατα συνεργάτη, όπου ανακάλυψα πόση κακιά μπορεί να χωρέσει ένα ανθρώπινο ον..

Απαξιωτικά και αλήτικα μου συμπεριφέρθηκε, την ίδια στιγμή που στελέχη του οίκου Hermes, που βρίσκονταν στην Αθήνα, μου έδιναν συγχαρητήρια για την άψογη πολυετή συνεργασία μας και για το άψογο στυλ μου…‼

Για άλλη μια φορά αντιλαμβάνομαι ότι οι περισσότεροι συμπατριώτες μου δεν θέλουν να ξεκολλήσουν από την μετριότητα, αλλά ο συγκεκριμένος να παραδεχτεί την οντότητά μου… Καλή συνέχεια, που θα είναι ενδιαφέρουσα».

«Καποιοι κατασκευαστες παρομοιαζουν τα ντουβαρια με ανθρωπους και θεωρουν οτι μπορουν να τα γκρεμίσουν.. Ομως αυτοι οι ιδιοι εναι ηδη ΜΠΑΖΑ»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments