Trash

H Ματσούκα κάνει αποκάλυψη βόμβα: Πλήρωσε φωτογραφία σε εξώφυλλο περιοδικού για να μην δημοσιευθεί

H Ματσούκα κάνει αποκάλυψη βόμβα: Πλήρωσε φωτογραφία σε εξώφυλλο περιοδικού για να μην δημοσιευθεί

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Η Δήμητρα Ματσούκα έδωσε 500.000 δραχμές για να μην δημοσιευθεί εξώφυλλο με φωτογραφία της - Γιατί;

Η Δήμητρα Ματσούκα ήταν μια από τις πιο εντυπωσιακές υπάρξεις των προηγούμενων δεκαετιών. Στο ρεπερτόριό της είχε και μια φωτογραφία αλά… Μόνικα Μπελούτσι, η οποία όμως δεν την άφησε ικανοποιημένη και γι’ αυτό ζήτησε να μην δημοσιευθεί.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε η ίδια μιλώντας στο «Στούντιο 4» και στην ΕΡΤ πλήρωσε 500.000 δραχμές ώστε να μην δημοσιευθεί το εξώφυλλο με την συγκεκριμένη φωτογραφία.

Η ιστορία

«Είχα έναν φόβο απέναντι στην αισθητική των μέσων. Ο πατέρας μου δούλευε στο αεροδρόμιο ως τελωνειακός και μας έφερνε ξένα περιοδικά και είχα αγάπη για τις φωτογραφήσεις. Είχα την τύχη να ζω στην εποχή που γίνονταν πολύ ωραίες φωτογραφήσεις και παραγωγές», είπε αρχικά η Δήμητρα Ματσούκα και πρόσθεσε.

«Τα εξώφυλλα όμως… Στο τέταρτο, πέμπτο είπα τέλος και δεν ξαναέκανα. Δεν άντεχα να είμαι έρμαιο της αγοραίας διάθεσης να πουλήσουμε. Ενώ οι φωτογραφήσεις ήταν αντάξιες μεγάλων ξένων περιοδικών. Δε μου άρεσε η εξαπάτηση, διότι άλλο συμφωνούσαμε και άλλο έμπαινε και ο ένας κατηγορούσε τον άλλον.

Ξέρετε την ιστορία που έδωσα 500.000 δραχμές για να μην μπει ένα εξώφυλλο. Ηταν ο Πέτρος ο Κωστόπουλος. Είχαμε κάνει ένα εξώφυλλο που είχε κάνει η Μπελούτσι και είπα ότι δεν μου αρέσει και δε θα μπει. Και τελικά μπήκε. Πήρα από την τράπεζα 500.000 και τις πήγα και πετάχτηκαν και οι δύο σαν να έβγαζα βόμβα από την τσάντα. Τελικά μπήκε το εξώφυλλο. Ξαναέγινε μια προσπάθεια και έμεινα ευχαριστημένη».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments