Lifestyle

Heidi Klum,Tyra Banks, Alessandra Ambrosio,Candice Swanepoel πρωταγωνίστριες στην καμπάνια εσωρούχων της Kim

Heidi Klum,Tyra Banks, Alessandra Ambrosio,Candice Swanepoel πρωταγωνίστριες στην καμπάνια εσωρούχων της Kim

Πηγή Φωτογραφίας: Metro UK

Η Kim Kardashian δημιούργησε τη δική της ομάδα "αγγέλων" με κορυφαία μοντέλα

Τα super models της Victoria’s Secret Tyra Banks, Heidi Klum, Alessandra Ambrosio και Candice Swanepoel βρήκαν νέα στέγη για να διαφημίσουν εώρουχα, αυτή της Kim Kardashian, Skims, όπου πόζαραν για την καινούρια καμπάνια της.

“Πόσο διασκεδαστικό ήταν το γύρισμα με τις Tyra Banks, Alessandra Ambrosio και Candice Swanepoel για τη νέα καμπάνια Skims, που ταιριάζει σε όλους. Έχει περάσει καιρός από τότε που ήμασταν όλες μαζί, επομένως ήταν τόσο ξεχωριστό που συναντηθήκαμε ξανά. Σ’ ευχαριστώ Kim Kardashian που το έκανες πραγματικότητα”, έγραψε η Heidi Klum στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για την εμπειρία.

View this post on Instagram

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Φυσικά και οι υπόλοιπες σχολίασαν το γύρισμα, δηλώνοντας ευτυχισμένες που είχαν την ευκαιρία να το κάνουν. Με τη σειρά της και η Kim Kardashian δήλωσε ενθουσιασμένη, ενώ αποκάλυψε πως δεν σκόπευε να μπει στη φωτογραφία, όμως το γεγονός πως η φωτογράφιση ήταν τόσο iconic με αυτά τα μεγαθήρια της μόδας, την έπεισε.

View this post on Instagram

A post shared by SKIMS (@skims)

Στην επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε η Skims για τη νέα συλλογή, η Kardashian εξήγησε πως η επιλογή των πασίγνωστων ονομάτων που πρωταγωνίστησαν στην καμπάνια πραγματοποιήθηκε για να παρουσιαστεί η δύναμη, η ενέργεια και η παντοτινή γοητεία των μοντέλων, στοιχεία που θα αποτυπωθούν στις φωτογραφίες.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Kardashian δημιουργεί καμπάνιες που συγκεντρώνουν την προσοχή του κοινού. Πριν από λίγο καιρό, οι Kourtney Kardashian, Megan Fox και Kate Moss είχαν υπάρξει τα πρόσωπα των Skims, ενώ θετική ανταπόκριση δέχθηκε η φωτογράφιση που είχε πραγματοποιηθεί με διάφορες παραολυμπιονίκες να παίρνουν τη θέση των μοντέλων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments