Trash

Κιμ Καρντάσιαν: Δέχεται απειλές από τον πρώην συντροφό της πως θα κυκλοφορήσει και δεύτερο sex tape χειρότερο

Κιμ Καρντάσιαν: Δέχεται απειλές από τον πρώην συντροφό της πως θα κυκλοφορήσει και δεύτερο sex tape χειρότερο

Πηγή Φωτογραφίας: Teen Vogue

Κιμ Καρντάσιαν: «Πάνω από το πτώμα μου θα συμβεί αυτό ξανά» φαίνεται να είπε χαρακτηριστικά στους δικηγόρους της

Μπορεί πλέον να αποτελείται από τις πιο ισχυρές γυανίκες στην Αμερική, με τη δική της «αυτοκρατορία» στον χώρο της ένδυσης και των προϊόντων ομορφιάς, να εμφανίζεται στη νέα σεζόν του ριάλίτι της και να είναι μία από τις διασημότερες παρουσίες στα social media, όμως όλα ξεκίνησαν από ένα sex tape που κυκλοφόρησε ο πρώην σύντροφός της εν αγνοία της.

20 χρόνια αργότερα, ο Ray J σκοπεύει να βγάλει χρήματα και να πατήσει πάνω στο brand name Κιμ Καρντάσιαν

Η ίδια ωστόσο, δεν θα το επιτρέψει για δεύτερη φορά. Έχει προσλάβει ήδη νομική ομάδα από την κυκλοφορία της πρώτης ερωτικής ταινίας, η οποία έχει πάρει όλα τα μέτρα για να μην επαναληφθεί το ίδιο μελλοντικά.

«Η Κιμ γνωρίζει ότι ο Ray J είχε τραβήξει κι άλλα αποσπάσματα με εκείνη πρωταγωνίστρια. Κάποια μάλιστα, μπορούν να την καταστρέψουν. Όμως, είχε πει στους δικηγόρους της πως “πάνω από το πτώμα της θα συμβεί αυτό ξανά”», αναφέρει πηγή από το περιβάλλον της στη Sun.

Η ίδια ήταν 22 χρονών, όταν η πρώτη της ταινία έγινε γνωστή σε κάθε γωνιά του πλανήτη, Μπορεί τότε, να μην είχε την παρουσία που έχει σήμερα και να συστηνόταν ως η «στυλίστρια της Πάρις Χίλτον στο Simple Life», όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν είχε επιρροή στη ζωή της. Βέβαια, με τη φήμη και το όνομα που έχει σήμερα, μία δεύτερη ταινία θα ήταν καταστροφική.

Άλλωστε, η Κιμ Καρντάσιαν εκτός από επιτυχημένη τηλεοπτική προσωπικότητα, είναι πλέον και μητέρα τεσσάρων παιδιών. Όπως έχει δηλώσει και η ίδια ουκ ολίγες φορές, προτεραιότητά της, ειδικότερα μετά το διαζύγιο με τον Κάνιε Γουέστ, είναι τα παιδιά της και μόνο.

Ακόμα κι όταν ο πρώην σύζυγός της, έκανε επίθεση μέσω των social media στον νέο της σύντροφο, Πιτ Ντέιβιντσον, εκείνη χειρίστηκε το θέμα με τρομερή λεπτότητα, ζητώντας του σε προσωπικό επίπεδο να πάψει, για να μη θέσει σε κίνδυνο τα παιδιά τους, αλλά και τον ηθοποιό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments