Πολιτική

Τσίπρας για συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή έχει αρχίσει

Τσίπρας για συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή έχει αρχίσει
Τσίπρας για συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: «Η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή έχει ήδη αρχίσει», σημειώνει

Στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και την επόμενη ημέρα αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κ. Αλέξης Τσίπρας με άρθρο του. «Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Να επουλώσουμε τις πληγές μιας κοινωνίας που υπέφερε πολλαπλά αυτήν την τριετία και να δώσουμε νόημα και περιεχόμενο σε μια νέα αρχή για την κοινωνία, με την κοινωνία», αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

«Η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή έχει ήδη αρχίσει», σημειώνει και τονίζει πως το Συνέδριο που ξεκινά το απόγευμα «έρχεται να επεξεργαστεί και να επιβεβαιώσει τον χάρτη της διαδρομής προς την ήττα της κυβέρνησης Μητσοτάκη, την ανάδειξη του ΣΥΡΙΖΑ σε πρώτο κόμμα στις εκλογές με απλή αναλογική και τον σχηματισμό προοδευτικής κυβέρνησης».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ασκεί δριμεία κριτική στην κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη. Μιλά για «καταστροφική τριετία» και προσθέτει ότι τα αποτελέσματα της πολιτικής του «έχουν οδηγήσει την κοινωνία σε απόγνωση, οργή και την κυβέρνησή του στην αρχή του τέλους», επισημαίνοντας ότι «παρέλαβε μια χώρα απελευθερωμένη από τα μνημόνια, με γεμάτα ταμεία, που μετά από καιρό έβλεπε προοπτική για το μέλλον, και με τις επιλογές του κατάφερε να τη γυρίσει πολλά χρόνια πίσω».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments