Lifestyle

Alex Rodriguez: Η απάντηση του όταν ρωτήθηκε για τον επικείμενο γάμο της Jennifer Lopez και του Ben Affleck

Alex Rodriguez: Η απάντηση του όταν ρωτήθηκε για τον επικείμενο γάμο της Jennifer Lopez και του Ben Affleck

Πηγή Φωτογραφίας: Us Weekly

Alex Rodriguez: Η JLo και ο A-Rod χώρισαν οριστικά πριν από περίπου έναν χρόνο.

Μετά τα χαρμόσυνα νέα πως η  Jennifer Lopez αρραβωνιάστηκε με τον έρωτα της ζωής της Ben Affleck. ο πρώην σύντροφό της, Alex Rodriguez βρέθηκε σε δύσκολη θέση όταν ρωτήθηκε για τον επικείμενο γάμο.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Ειδικότερα, ο πρώην παίκτης του baseball που αυτή την περίοδο έχει αναλάβει την παρουσίαση σχολιαστικών εκπομπών με αθλητικό περιεχόμενο στο ESPN2 έλαβε ένα πείραγμα από τον συμπαρουσιαστή του, Michael Kay. “Είναι μία σπουδαία στιγμή για τα αθλήματα. Έχουμε τον νέο πρωταθλητή, τα playoffs του NBA, το baseball στα καλύτερά του, άνθρωποι αρραβωνιάζονται. Εννοώ, είναι μία χαρούμενη περίοδος στον κόσμο”, σχολίασε ο Kay, θέλοντας να “τρολάρει” τον A-Rod.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Με το που ο Rodriguez κατάλαβε το υπονοούμενο, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα γέλια του, απαντώντας του: “Η ευτυχία και η παγκόσμια ειρήνη είναι αυτό που ψάχνουμε”.

Υπενθυμίζουμε ότι, το πρώην ζευγάρι χώρισε πριν από έναν χρόνο, διαλύοντας τον αρραβώνα τους και επιθυμώντας να διατηρήσουν μία φιλία μεταξύ τους. Ειδικότερα, πριν από το γεγονός είχαν κυκλοφορήσει διάφορες φήμες που ήθελαν τον Rodriguez να έχει απατήσει τη Lopez. Τα σύννεφα στη σχέση τους δεν άργησαν να έρθουν, με τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για χωρισμό, που αμέσως το ζευγάρι διέψευσε. Εν τέλει, σε λιγότερο από έναν μήνα εξέδωσαν την ανακοίνωση του χωρισμού τους.

Οι δυο τους ήταν μαζί από το 2017, παίρνοντας δύο χρόνια αργότερα την απόφαση να παντρευτούν. Εξαιτίας του κορονοϊού, το ζευγάρι αναγκάστηκε να αναβάλει δύο φορές τον γάμο του, λέγοντας πως θα το κάνουν μόλις η στιγμή είναι η σωστή. Ευτυχώς, λοιπόν, που η στιγμή αυτή δεν ήρθε ποτέ και δεν χρειάστηκε να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας για να διαπιστώσουν πως ο χωρισμός τούς ταιριάζει καλύτερα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments