Πολιτική

Το ΚΙΝΑΛ απάντησε στον Τσίπρα: Ο ελληνικός λαός έχει κρίνει τη διακυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου

Το ΚΙΝΑΛ απάντησε στον Τσίπρα: Ο ελληνικός λαός έχει κρίνει τη διακυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Το ΚΙΝΑΛ απάντησε στον Τσίπρα: Ο λαός έχει κρίνει την διακυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου είναι η απάντηση του ΚΙΝΑΛ στο κάλεσμα του Αλέξη Τσίπρα.

Ο λαός έχει κρίνει την διακυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου είναι η απάντηση του ΚΙΝΑΛ στο κάλεσμα του Αλέξη Τσίπρα. «Ο ελληνικός λαός έχει κρίνει τη διακυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου. Τώρα βιώνει και τη συνέχεια αστοχιών της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Αντί να λύσουν προβλήματα, άθροισαν καινούργια», αναφέρει το Κίνημα Αλλαγής, με σχόλιο του Γραφείου Τύπου.

«Ήρθε η ώρα για αλλαγή σελίδας. Η σοσιαλδημοκρατία αποτελεί την πιο αξιόπιστη επιλογή για την ευημερία και προοπτική του ελληνικού λαού». Χτες το βράδυ ο Αλέξης Τσίπρας απηύθυνε κάλεσμα στις οργανώσεις και τα κόμματα του δημοκρατικού και προοδευτικού χώρου. «Εμείς αναλαμβάνουμε την ευθύνη που μας αναλογεί και απλώνουμε το χέρι μας σε όλες τις προοδευτικές δυνάμεις του τόπου και να ξεπεράσουμε τα προβλήματα του παρελθόντος και να συμφωνήσουμε σε ένα πρόγραμμα και να σχηματίσουμε την επόμενη μέρα των εκλογών της απλής αναλογικής να σχηματίσουμε κυβέρνηση. Αυτό είναι το χρέος μας» υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας.

«Τους καλώ ευθέως όλους να ανοίξουν τα χαρτιά τους στην κοινωνία, στους πολίτες, για το πως θα απαλλαγεί η κοινωνία από την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Θέλουμε να είμαστε και θα είμαστε και με διαφορά η πρώτη δύναμη στη κάλπη της απλής αναλογικής. θέλουμε να είμαστε και θα είμαστε κορμός και θεμέλιο μιας κυβέρνησης που θέλει να υπηρετήσει τον ελληνικό λαό. θέλουμε και είμαστε ανοιχτοί σε συνεργασίες με βάση ένα κοινό πρόγραμμα δημοκρατίας και προόδου» ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Η κοινωνία και η ιστορία δεν θυμούνται τους απόντες, δικαιώνουν όσους δεν διστάσαν να μπουν στον αγώνα, συμπλήρωσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments