Lifestyle

Τα 5 μοντέλα άνδρες που ξεχωρίζουν στις διεθνείς πασαρέλες

Τα 5 μοντέλα άνδρες που ξεχωρίζουν στις διεθνείς πασαρέλες

Πηγή Φωτογραφίας: instagram - Evans Nikopoulos

Τα πιο hot right now boys που μετρούν τη μία επιτυχία μετά την άλλη στη fashion industry

Θα έλεγε κανείς πως ο χώρος της μόδας έχει περάσει σε άλλη διάσταση. Πλέον, τα μοντέλα δε χρειάζεται να ανταποκρίνονται σε συγκεκριμένα πρότυπα, ενώ η Ελλάδα έχει «μπει» δυναμικά στη fashion βιομηχανία, με τους Έλληνες να διαπρέπουν στο εξωτερικό, να περπατούν στις πασαρέλες των πιο θρυλικών οίκων και να ποζάρουν στον φακό παγκοσμίου φήμης φωτογράφων.

Τα βλέμματα όλων μας έχουν στραφεί στους νεαρούς άντρες από τη χώρα μας, με την καριέρα τους στο modeling να απογειώνεται και με όλον τον κόσμο να τους παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα. Αγόρια που ήρθαν σε επαφή με ανθρώπους του χώρους, ξεκίνησαν με σταθερά βήματα την πορεία τους κι εκτοξεύθηκαν σε ανύποπτο χρόνο.

Evans Nikopoulos

View this post on Instagram

A post shared by Evans Nikopoulos (@likeevans)

Ο Evans Nikopoulos είναι ξεκάθαρα ένα από τα πιο όμορφα πρόσωπα της next generation στη βιομηχανία της μόδας. Πρόσφατα, ολοκλήρωσε το σχολείο, κατάγεται από την Έδεσσα και διαπρέπει στο εξωτερικό. Το γαλάζιο βλέμμα του και το σχεδόν έμφυτο ταλέντο του να περπατά και να ποζάρει στον φακό, τον κάνουν να μετρά συνεργασίες με τον ταλαντούχο σχεδιαστή Δημήτρη Πέτρου, τους ανδρικούς οίκους Gabbiano και Ιoannis Roumeliotis, τον οίκο παπουτσιών Palex και την Η&Μ. Χρόνο με τον χρόνο, ολοένα και απογειώνεται, δημιουργώντας ένα δυνατό όνομα στη fashion insustry, ενώ πρόσφατα περπάτησε για τους Dolce&Gabbana στο Milan Fashion Week, ενώ συνεχίζει να μας εκπλήσσει χάρη στην πρωταγωνιστική παρουσία του στα runways των οίκων Fendi και Philipp Plein. Πρακτορεία του Παρισιού, του Μιλάνου, της Στοκχόλμης, του Αμβούργου και του Άμστερνταμ «υποκλίνονται» στο ταλέντο του, τη στιγμή που η Ελλάδα νιώθει υπερήφανη για όλα όσα ο ίδιος έχει καταφέρει.

Emiliano Marku

View this post on Instagram

A post shared by EMILIANO (@emiliosmarku)

Τον Emiliano Marku τον γνωρίσαμε μέσα από τη συχνότητα του Star και συγκεκριμένα μέσω του GNTM 3, εκεί όπου ξεχώρισε για την εκπληκτική πορεία που σημείωσε. Ο δρόμος προς την επιτυχία για τον ίδιο δεν περιορίστηκε μόνο στο πλαίσιο ενός παιχνιδιού. Τα τελευταία χρόνια, ο Emiliano έχει γίνει ένα από τα most-talked about μοντέλα, περπατώντας για κορυφαία fashion brands, μεταξύ των οποίων οι Dolce&Gabbana, ενώ έλαμψε στην καμπάνια του νέου αρώματος της Burberry, “Burberry Hero”. Ο φωτογραφικός φακός τον λατρεύει, το σώμα του ξεπερνά κάθε φαντασία και οι γωνίες του αποτελούν ένα από τα «ατού» του! Μόλις στα 21 του, απολαμβάνει την καριέρα για την οποία άλλοι θα πάσχιζαν για χρόνια.

Andreas Athanasopoulos

Ακόμη ένα it boy, που πολλοί πίστευαν πως θα είναι ο μεγάλος νικητής του GNTM, αλλά τελικά το μέλλον του είναι περισσότερο λαμπρό απ’ ό,τι όλοι είχαμε κατά νου. Το πάθος του για τον χώρο της μόδας, το έκανε ήδη ένα από τα σημαντικότερα νεαρά μοντέλα της χώρας μας, υπογράφοντας συνεργασίες με μεγάλα fashion έντυπα, αλλά και με την παρουσία του σε διεθνείς πασαρέλες να προκαλεί αίσθηση. Μέχρι στιγμής, τον έχουμε θαυμάσει στα catwalks των Philipp Plein κι Emporio Armani. Το αγόρι-αίλουρος σημειώνει με τεράστια επιτυχία τα πρώτα του βήματα στο modeling κι εμείς δε χορταίνουμε να τον βλέπουμε να εξελίσσεται και να προσαρμόζεται τόσο εντυπωσιακά σε οποιοδήποτε fashion concept.

Aggelos Konstantilieris

Πυγμάχος στην Ελλάδα, μοντέλο στο Los Angeles. Ο Aggelos Konstantilieris, κοντά στα 20 του χρόνια, έχει καταφέρει να συζητηθεί όσο λίγοι στην Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό. Πριν από κάποια χρόνια, μιλώντας στο Πρώτο Θέμα, είχε πει: «Ζώντας στο L.A., διαπίστωσα πόσο διαφέρει ο τρόπος δουλειάς εκεί σε σχέση με την Ελλάδα. Στην Αμερική δεν μπορείς να παρεκκλίνεις από τον στόχο σου. Αυτό μου είπαν και τα άλλα μοντέλα που συνάντησα εκεί». Εκεί, πόζαρε για τον κορυφαίο φωτογράφο Marco Realmonte, σε fitness διάθεση, στην διάσημη παραλία Venice Beach, για editorial σε αμερικάνικο περιοδικό, καθώς και για το Mens’ Health. Το star quality που εκπέμπει και το νεαρό της ηλικίας του τού χαρίζουν τη μία επιτυχία μετά την άλλη, ενώ το προσωπικό του motto δεν είναι άλλο πέρα από το «Όποιος δεν είναι αρκετά γενναίος να παίρνει ρίσκα, δεν θα καταφέρει τίποτα στη ζωή του»!

Adam Khalil

View this post on Instagram

A post shared by Adam Khalil (@terpsichorree)

Όταν γνωρίσαμε τον Adam Khalil μέσα από το GNTM, ξέραμε πολύ καλά πως θα φτάσει στην κορυφή. Και κάπως έγινε! Το queer μοντέλο, που «σπάει» τους κανόνες κι επαναπροσδιορίζει την έννοια του σύγχρονου άντρα, μετρά τη μία επαγγελματική επιτυχία μετά την άλλη. Πριν λίγο καιρό, έγινε πρόσωπο της νέας καμπάνιας του οίκου Givenchy. Η ευκαιρία αυτή προέκυψε όταν ο οίκος μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram ζητούσε τρία νέα, φρέσκα και unique πρόσωπα για την επόμενή του καμπάνια. Τότε, ο Adam βρέθηκε ξαφνικά στο Παρίσι, εντυπωσιάζοντας τους πάντες με το πόσο ιδιαίτερος και διαφορετικός είναι. Πρόσφατα, το θρυλικό V Magazine τον συμπεριέλαβε στους τέσσερις πιο συναρπαστικούς Έλληνες δημιουργούς αυτήν τη στιγμή, με τον ίδιο να δηλώνει: «Η ταυτότητά μου, ως μέρος της queer κοινότητας, έχει έναν δυνατό ρόλο σε αυτά που κάνω στο performance μου. Ο μόνος τρόπο να εκφραστώ αυθεντικά είναι μόνο όταν μου δίνεται απόλυτη ελευθερία». O Adam μπορεί να εμπνέεται από τη Simone de Beauvoir, τη Madonna, τη Maria Callas, αλλά είναι ό,τι πιο updated και ξεχωριστό έχει παρουσιάσει η fashion βιομηχανία τα τελευταία χρόνια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments