Πολιτική

Μητσοτάκης: Χρήματα σε 2 εκατομμύρια δικαιούχους τη Μεγάλη Τετάρτη

Μητσοτάκης: Χρήματα σε 2 εκατομμύρια δικαιούχους τη Μεγάλη Τετάρτη
Μητσοτάκης: Το επίδομα 200 ευρώ θα δοθεί σε χαμηλοσυνταξιούχους, ΑμεΑ, ανασφάλιστους υπερήλικες.

Χρήματα σε πάνω από 2 εκατομμύρια δικαιούχους θα δοθούν τη Μεγάλη Τετάρτη από την κυβέρνηση όπως γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο twitter ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το επίδομα 200 ευρώ θα δοθεί σε χαμηλοσυνταξιούχους, ΑμεΑ, ανασφάλιστους υπερήλικες. Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε πως μιλάμε συνολικά για πάνω από 2 εκατομμύρια δικαιούχους, αν προσθέσει κανείς και τα αυξημένα επιδόματα παιδιών και πρόσθεσε πως σε κάθε περίπτωση συνεχίζονται οι μέριμνες για αγρότες, κτηνοτρόφους και αλιείς.

Μητσοτάκης από Κρήτη: Μηδενική ανοχή σε όποιον επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί την κρίση

Eίμαι σίγουρος ότι μετά τις επόμενες εκλογές θα έχουμε ακόμα περισσότερους γαλάζιους βουλευτές στην Κρήτη. Αυτό που βλέπω σε αυτό το εντυπωσιακό προσυνέδριο με κάνει πιο σίγουρο ότι στις εκλογές του 2023 θα πετύχουμε το στόχο μας και η Κρήτη θα είναι γαλάζια από άκρο σε άκρο, σημείωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Aπό το βήμα του 2ου προσυνέδριου της Νέας Δημοκρατίας που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο του Λίντο στο Ηράκλειο, προσθέτοντας πως νιώθει «διπλά συγκινημένος μετά τη σημερινή υποδοχή σας. Αυτό το θερμό καλωσόρισμα γιατί έρχεται από τους συμπατριώτες μου Κρητικούς αλλά σηματοδοτεί την τελική ευθεία προς το συνέδριό μας».

Σημείωσε πως η κυβέρνηση έχει διαθέσει 4 δισ. σε αυτή τη μάχη και εξήγησε «Ψηφίσαμε συμπληρωματικό προϋπολογισμό προσθέτοντας 2 δισ. Θα έχουμε μεγαλύτερες εκπτώσεις σε λογαριασμούς ρεύματος και φυσικού αερίου, χαμηλοσυνταξιούχοι, ανασφάλιστοι, υπερήλικες και ΑΜΕΑ θα λάβουν την επόμενη Τετάρτη 200 ευρώ για να περάσουν τις ημέρες του Πάσχα. Συνεχίζονται οι μέριμνες για αγρότες, κτηνοτρόφους και αλιείς».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments