Lifestyle

“Έφυγε” από τη ζωή η μητέρα της Ιωάννας Τούνη

“Έφυγε” από τη ζωή η μητέρα της Ιωάννας Τούνη

Πηγή Φωτογραφίας: I Love Style

"Έφυγε" από τη ζωή τα ξημερώματα δίπλα στο πλευρό της η Ιωάννα Τούνη

Δύσκολες στιγμές περνάει η Ιωάννα Τούνη, καθώς έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη μητέρα της. Την είδηση έκανε γνωστή η Κατερίνα Καινούργιου σήμερα 19/4 το πρωί μέσα από την εκπομπή της Super Κατερίνα. Ειδικότερα, όπως είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια, η μητέρα της Τάνια Τούνη αρκετά νέα, έδινε τους τελευταίους μήνες σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

«Να πούμε μέσα από την εκπομπή τα θερμά μας συλλυπητήρια και στην Ιωάννα και τον Δημήτρη. Πριν από λίγη ώρα έφυγε από τη ζωή η μητέρα της Ιωάννας Τούνη μετά από μάχη μηνών που έδινε με τον καρκίνο. Στις 4 το πρωί έφυγε η γυναίκα από τη ζωή.

Η Ιωάννα ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που είχε στη ζωή, ήταν μαζί της συνέχεια. Ήταν και από τους λόγους που είχε αποχωρήσει από το J2US που δεν ήθελε να πει. Η γυναίκα δεν τα κατάφερε, κατέληξε. Μας πήρε ο Δημήτρης το πρωί, μας είπε ότι θέλει να είναι δίπλα στη σύντροφό του και εννοείται…

Δύναμη και κουράγιο γιατί αυτές είναι πολύ δύσκολες στιγμές και αν δεν κάνω λάθος η γυναίκα ήταν και αρκετά μικρή σε ηλικία και αυτό είναι το θλιβερό. Συλλυπητήρια, δύναμη και κουράγιο», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η σπαρακτική εξομολόγηση της Τούνη για τη μάχη που έδινε η μαμά της

«Η μαμά μου είναι η πιο δυνατή, η πιο υποστηρικτική, η πιο καλή μαμά του κόσμου, δυστυχώς την βλέπω ελάχιστα και με μέτρα και προφυλάξεις λόγω του covid γιατί έχει καρκίνο και κάνει χημειοθεραπείες», είχε αποκαλύψει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ παράλληλα εξομολογηθεί: «Μαμά σε αγαπάω πολύ! Είσαι η καλύτερη μαμά του κόσμου. Βλέπει τα στόρι μου»

«Είμαι παιδί εκτός γάμου, ο πατέρας μου ήταν μια ζωή απών. Έχω δυο ετεροθαλή αδέλφια, από δυο διαφορετικές μαμάδες σε δυο διαφορετικές χώρες. Αλλά είμαι τυχερή γιατί έχω απίστευτα καλή μαμά! Και πάντα κάνει τα πάντα για εμένα… Ό,τι καλό υπάρχει σε εμένα σήμερα το οφείλω σε αυτήν», έχει πει η ίδια παλαιότερα για τη μαμά της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments