Lifestyle

Catherine Zeta-Jones – Michael Douglas: Πιο ευτυχισμένη από ποτέ η οικογένεια ποζάρει στον φακό

Catherine Zeta-Jones – Michael Douglas: Πιο ευτυχισμένη από ποτέ η οικογένεια ποζάρει στον φακό

Πηγή Φωτογραφίας: Hello Magazine

Catherine Zeta-Jones - Michael Douglas: Η επανένωση της οικογένειας με αφορμή το Καθολικό Πάσχα.

Η Catherine Zeta-Jones και ο Michael Douglas μπορεί να αποχωρήστηκαν για λίγο τα παιδιά τους, καθώς ο 21 ετών Dylan και η 18χρονη Carys σπουδάζουν, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν βλέπονται ή δεν περνάνε χρόνο μαζί. Γι’ αυτό ακριβώς οι διάσημοι γονείς επανενώθηκαν με τα παιδιά τους με αφορμή το Καθολικό Πάσχα που έλαβε χώρα μία εβδομάδα πριν από το Χριστιανικό.

View this post on Instagram

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones)

Όπως μαρτύρησε η ανάρτηση της Jones, οι διάσημοι γονείς προσπάθησαν να κρατήσουν χαμηλό προφίλ, ώστε να μην τραβήξουν τα βλέμματα κατά την επίσκεψή τους στο πανεπιστήμιο Brown, που σπουδάζει ο μεγαλύτερος γιος του ζευγαριού. Στη φωτογραφία βλέπουμε την οικογένεια να είναι πολύ χαρούμενη που βρίσκεται μαζί, με όλα τα μέλη να προσπαθούν να χωρέσουν στη selfie. “Το συγκρότημα είναι ξανά μαζί. Χαρούμενη, τόσο χαρούμενη”, έγραψε στη λεζάντα της η διάσημη ηθοποιός.

Αλλά και ο Douglas μοιράστηκε στιγμιότυπα από τις στιγμές που πέρασαν μαζί. Πιο αναλυτικά, οι διάσημοι ηθοποιοί και τα παιδιά τους είχαν την ευκαιρία να ζήσουν ως τουρίστες, κάνοντας μία επίσκεψη στην έπαυλη “The Breakers” από την εποχή Gilded, που ήταν η εξοχική κατοικία του Cornelius Vanderbilt II.

Ο Douglas σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε μιλήσει για το γεγονός πως πλέον είναι μόνοι τους, χωρίς τα παιδιά τους, προσπαθώντας να προσαρμοστούν στη νέα πραγματικότητα. “Ξεχνάς πόσες συζητήσεις κατά κάποιο τρόπο έκρυβες για να συζητήσεις για τα παιδιά σου και τι θα γίνει στη συνέχεια και μετά μία ημέρα κοιτά ο ένας τον άλλο”, είχε πει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments