Lifestyle

Ο A$AP Rocky συνελήφθη στο αεροδρόμιο του LAX μετά το ταξίδι στα Μπαρμπάντος με τη Rihanna

Ο A$AP Rocky συνελήφθη στο αεροδρόμιο του LAX μετά το ταξίδι στα Μπαρμπάντος με τη Rihanna

Πηγή Φωτογραφίας: E! Online

Ο A$AP Rocky συνελήφθη στο αεροδρόμιο του LAX στις 20 Απριλίου αφού γύρισε από το ταξίδι του με την εγκυμονούσα Rihanna.

Κατά την προσγείωση στο αεροδρόμιο του LAX στις 20 Απριλίου μετά το ταξίδι του στην Καραϊβική με την εγκυμονούσα  Rihanna- ο 33χρονος ράπερ συνελήφθη από την αστυνομία. Το NBC News αναφέρει ότι ο ράπερ, ο οποίος συνελήφθη από το Αστυνομικό Τμήμα του Λος Άντζελες, με τη βοήθεια της ομάδας Έρευνας Εσωτερικής Ασφάλειας της Υπηρεσίας Μετανάστευσης και Τελωνείων, συνελήφθη σε σχέση με πυροβολισμό το 2021.

Το πρακτορείο σημείωσε ότι ο A$AP, ο οποίος γεννήθηκε ως Rakim Mayers, ήταν «υπό έρευνα» για ένα περιστατικό που συνέβη στην Καλιφόρνια τον περασμένο Νοέμβριο. Σύμφωνα με αναφορές της αστυνομίας που έλαβε το NBC News, το θύμα του πυροβολισμού, το οποίο επέζησε, είπε στην αστυνομία ότι ο Mayers, ενώ συνοδευόταν με άλλα δύο άτομα, φέρεται ότι «τον πλησίασε με ένα πιστόλι στον δρόμο»

Ο πυροβολισμός δεν είχε γίνει γνωστός στα μέσα πριν από τη σύλληψή του

Η κράτηση του A$AP έρχεται μετά την πολυήμερη απόδρασή του με τη Rihanna στην πατρίδα της, τα Μπαρμπάντος. Η τραγουδίστρια του «Love on the Brain» αυτή την περίοδο είναι έγκυος στο πρώτο παιδί του ζευγαριού.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο A$AP αντιμετωπίζει νομικά προβλήματα. Πιο πρόσφατα, το 2019, ο καλλιτέχνης “F–kin’ Problems” κατηγορήθηκε για επίθεση που προκάλεσε ορατή σωματική βλάβη ενώ βρισκόταν στη Σουηδία. Δήλωσε αθώος για την κατηγορία αλλά πέρασε πάνω από ένα μήνα στη φυλακή προτού καταδικαστεί για επίθεση. Διατάχθηκε επίσης να πληρώσει 1.270 δολάρια ως αποζημίωση στο θύμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments