Lifestyle

Nick Jonas – Priyanka Chopra: Δείτε τι όνομα έδωσαν στην κόρη τους

Nick Jonas – Priyanka Chopra: Δείτε τι όνομα έδωσαν στην κόρη τους

Πηγή Φωτογραφίας: Hello Magazine

Nick Jonas - Priyanka Chopra: Το ζευγάρι ανακοίνωσε πρώτη φορά τι όνομα έδωσαν στο πρώτο τους παιδί

Ο Nick Jonas και η Priyanka Chopra αποκάλυψαν τι όνομα έδωσαν στην κόρη τους που είχαν καλωσορίσει πριν τρεις μήνες μέσω παρένθετης μητέρας όπως είχαν ανακοινώσει οι ίδιοι στο instagram. Το διάσημο ζευγάρι, σύμφωνα με δημοσιεύματα, έδωσε στην κόρη του που είχε γεννηθεί στις 15 Ιανουαρίου σε μαιευτήριο του San Diego το όνομα Malti Marie Chopra Jonas.

View this post on Instagram

A post shared by Priyanka (@priyankachopra)

Ο τραγουδιστής και η ηθοποιός είχαν ανακοινώσει τότε στα social media πως “είμαι ενθουσιασμένοι που επιβεβαιώνουμε ότι καλωσορίσαμε ένα μωράκι μέσω παρένθετης εγκυμοσύνης. Σας ζητάμε με σεβασμό να σεβαστείτε την προσωπική μας ζωή σε αυτή την ξεχωριστή στιγμή όσο εστιάζουμε στην οικογένειά μας”.

View this post on Instagram

A post shared by Priyanka (@priyankachopra)

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί τον Δεκέμβριο του 2018 κάνοντας μια δυτική τελετή γάμου αλλά και μια παραδοσιακή ινδική τελετή. Πέρυσι το ζευγάρι γιόρτασε την τρίτη επέτειο του γάμου του σε ένα ρομαντικό σκηνικό με τριαντάφυλλα και λευκά κεριά. “Ζω το όνειρο” είχε γράψει η 39χρονη Chopra ανεβάζοντας μια φωτογραφία στο Instagram της.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι δύο σταρ ζουν την καλύτερη περίοδο της ζωής τους από τότε που έγιναν γονείς και μάλιστα ήταν κάτι που προσπαθούσαν πολύ καιρό. Όταν είχαν, μάλιστα, αγοράσει το σπίτι τους είχαν φροντίσει να κάνουν ανακαίνιση ώστε να είναι πιο φιλικό για μια οικογένεια με παιδιά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments