Αθλητισμός

Έρικσεν: «Μου αρκεί να είμαι υγιής και να είναι καλή η ζωή μου» [vid]

Έρικσεν: «Μου αρκεί να είμαι υγιής και να είναι καλή η ζωή μου» [vid]
Ο Κρίστιαν Έρικσεν αναφέρθηκε στο πως το καρδιακό επεισόδιο επέδρασσε στον τρόπο σκέψης και στον τρόπο ζωής του

Ο Κρίστιαν Έρικσεν επέστρεψε στην Εθνική Δανίας με γκολ στο φιλικό με την Ολλανδία στα τέλη Μαρτίου και σήμερα το SkySports μετέδωσε τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Δανός στον παλαίμαχο Άγγλο ποδοσφαιριστή Τζέιμι Ρέντναπ.

Ο Έρικσεν αναφέρθηκε στο πως το καρδιακό επεισόδιο επέδρασσε στον τρόπο σκέψης και στον τρόπο ζωής του, καθώς και για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. «Είμαι αρκετά πιο χαλαρός. Δεν ξέρω αν πλέον αγχώνομαι ή νιώθω στρες όταν έρχεται το κάθε διαφορετικό παιχνίδι. Αν είμαι υγιής και είναι καλή η ζωή μου, είναι αυτά που μου αρκούν αυτή τη στιγμή…» δήλωσε ο Έρικσεν.

Όσο για την απόφασή του να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση ο Έρικσεν είπε: «Αν υπήρχε το παραμικρό ρίσκο για τη ζωή μου, δεν θα επέστρεφα ποτέ. Τόσο απλό ήταν. Όταν ξεκίνησα προπονήσεις μετά από τρεις μήνες, άρχισα να ελέγχω ό,τι μπορούσε να ελεγχθεί, έκανα και εξετάσεις στην καρδιά και δεν υπήρχε πλέον ρίσκο για εμένα. Θα κάναμε άλλη κουβέντα αν ο γιατρός είχε πει “ δεν θα έπρεπε να σκέφτεσαι να παίξεις”, αλλά μου είπαν να έχω πίστη κι όλα θα είναι καλά».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments