Focus

Harry Styles: «Η Shania Twain μου έμαθε ότι οι άντρες είναι σκουπίδια»

Harry Styles: «Η Shania Twain μου έμαθε ότι οι άντρες είναι σκουπίδια»

Πηγή Φωτογραφίας: K-Hits 107.9

Harry Styles: Η δήλωση που θα συζητηθεί

Η ηθοποιός βρέθηκε στη συναυλία του συντρόφου της στο Coachella Festival. Η Olivia Wilde είναι, αναμενόμενα, η μεγαλύτερη θαυμάστρια του Harry Styles.Η ηθοποιός εθεάθη να επευφημεί τον ταλαντούχο σύντροφό της που ήταν headliner στο Φεστιβάλ Μουσικής και Τεχνών Coachella Valley 2022 στο Indigo της Καλιφόρνια, την Παρασκευή το βράδυ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @harrystyles

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media από φαν του Styles που βρέθηκαν στο φεστιβάλ, η Wilde ήταν εκεί για να απολαύσει το performance του αγαπημένου της, αλλά και το διασκέδασε με την ψυχή της. Η ηθοποιός φόρεσε το κομψό hippie inspired σύνολό της, έγινε ένα με το πλήθος και χόρεψε παρέα με φίλους όπως ο James Corden.

Η σταρ επέλεξε για την περίσταση λουλουδένιο μεταξωτό φόρεμα Gucci, YSL peacoat και μπαντάνα από τη νέα σειρά Pleasing του Styles.

Το καλύτερο viral βίντεο της συναυλίας όμως, είναι αυτό που δείχνει τον Styles τη στιγμή που εντοπίζει με το βλέμμα του την 38χρονη σύντροφό του στο κοινό και της χαμογελά ενώ τραγουδά την πρώτη του solo επιτυχία, “Sign of the Times”. Και αναρωτιόμαστε: πόσο πιο cute μπορούν να γίνουν οι δυό τους; Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω και θα καταλάβετε.

«Αυτή η κυρία με έμαθε να τραγουδάω», είπε ο Styles για την 56χρονη Shania Twain, προσθέτοντας χαριτολογώντας: «Μου έμαθε επίσης ότι οι άντρες είναι σκουπίδια».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @harrystyles

Όσο για το ζευγάρι, γνωρίστηκε τον Νοέμβριο του 2020 στα γυρίσματα της επερχόμενης ταινίας Don’t Worry Darling, την οποία σκηνοθέτησε η Wilde και όπου ο Styles είχε πρωταγωνιστικό ρόλο. «Η σχέση του τους ήταν ανοιχτό μυστικό στα γυρίσματα στο Palm Springs», είχε πει τότε μια πηγή στη The Sun. Και, όπως φαίνεται, αυτή η σχέση πάει πολύ καλά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments