Διεθνή

Φαΐζ Σουτζούογλου: Ανακοίνωσε το νέο “υπουργικό συμβούλιο”

Φαΐζ Σουτζούογλου: Ανακοίνωσε το νέο “υπουργικό συμβούλιο”

Πηγή Φωτογραφίας: Daily Sabah

Το νέο «υπουργικό συμβούλιο» ανακοίνωσε στα κατεχόμενα ο «πρωθυπουργός» Φαΐζ Σουτζούογλου μετά την έγκρισή του από τον ηγέτη των Τουρκοκυπρίων, Ερσίν Τατάρ

Το νέο «υπουργικό συμβούλιο» ανακοίνωσε τη Δευτέρα στα κατεχόμενα ο «πρωθυπουργός» Φαΐζ Σουτζούογλου μετά την έγκρισή του από τον ηγέτη των Τουρκοκυπρίων, Ερσίν Τατάρ.

Το νέο «υπουργικό» απαρτίζεται από  Σουτζούογλου ως «πρωθυπουργό», και τον Φικρί Ατάογλου ως «αναπληρωτή πρωθυπουργό» και «υπουργό τουρισμού, πολιτισμού, νεολαίας και περιβάλλοντος», όπως αναφέρει το ΚΥΠΕ. KKTC'de hükümeti kurma görevi Sucuoğlu'na verildi - Son Dakika Haberleri

Ο Ερχάν Αρικλί είναι «υπουργός δημοσίων έργων και μεταφορών», ενώ ο Ταχσίν Ερτουγρούλογλου είναι «υπουργός εξωτερικών».

Ο Ολγκούν Αμτσάογλου είναι «υπουργός οικονομικών», ο Ουνάλ Ουστέλ «υπουργός εσωτερικών», ο Ναζίμ Τσαβούσογλου «υπουργός παιδείας», ο Κουτλού Εβρέν «υπουργός οικονομίας και ενέργειας», ο Αλί Πιλλί «υπουργός υγείας», ο Ντουρσούν Ογούζ «υπουργός γεωργίας και φυσικών πόρων» και ο Χασάν Τατσόι «υπουργός εργασίας και κοινωνικών ασφαλίσεων».

Πρώτα θα διαβαστεί στη «βουλή» η λίστα ονομάτων του «υπουργικού συμβουλίου» και στη συνέχεια το «κυβερνητικό πρόγραμμα» πριν να δοθεί η «ψήφος εμπιστοσύνης».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments