Focus

5 παράξενα και πρωτότυπα ονόματα που έχουν δώσει celebrities γονείς στα παιδιά τους

5 παράξενα και πρωτότυπα ονόματα που έχουν δώσει celebrities γονείς στα παιδιά τους

Πηγή Φωτογραφίας: Quien

Οι διάσημοι γονείς τους είχαν πολλή έμπνευση όταν τα επέλεγαν

Οι σταρ του Hollywood, γνωστοί για τις περίεργες συνήθειές τους, προσπαθούν με κάθε τρόπο να ξεχωρίσουν από τους υπόλοιπους κοινούς θνητούς. Ένας από αυτούς, που είναι αρκετά διαδεδομένος και μοιάζει να έχει γίνει άγραφος νόμος μεταξύ τους, είναι να χαρίζουν σπάνια και τελείως ασυνήθιστα ονόματα στα παιδιά τους.

Apollo Bowie Flynn

Ένας γρίφος παραμένει το όνομα του γιου της Gwen Stefani και του Gavin Rossdale, ο οποίος ονομάζεται Apollo και μπορεί να αναφέρεται στην αποστολή στο διάστημα ή σε έναν θρυλικό κινηματογράφο. Το μεσαίο του όνομα, πάντως, είναι προς τιμήν του David Bowie.

View this post on Instagram

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani)

Blue Ivy

Πριν ακόμα γίνει κουλ το να δίνεις ένα παράξενο όνομα στο παιδί σου, οι Beyonce και Jay-z, που πάντα θέλουν να πρωτοπορούν, ονόμασαν την πρωτότοκή τους Blue Ivy. Και αυτό γιατί όπως έχει τραγουδήσει σε στίχο του, ο διάσημος ράπερ, το μπλε είναι η αγαπημένη του απόχρωση ενώ το Ivy προκύπτει από τη λατινική αρίθμηση IV, δηλαδή 4, ένας αριθμός που έχει στιγματίσει την οικογένεια.

View this post on Instagram

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Saint

Η Kim Kardashian και ο Kanye West, που πρόσφατα ανακοίνωσαν πως παίρνουν διαζύγιο, ύστερα από την επιτυχία του ονόματος της πρώτης τους κόρης, North, και θέλοντας να αποφύγουν παρόμοια ονόματα που παραπέμπουν σε προσανατολισμό, προτίμησαν το Saint (Άγιος). Η Kardashian είχε δηλώσει πως το μωρό της ήταν ευλογία μετά από μία δύσκολη εγκυμοσύνη, πράγμα που η Anna Wintour είχε αποκαλέσει ιδιοφυές.

Harper Seven

Η mini-me έκδοση της Victoria Beckham, έλαβε το όνομά της από το αγαπημένο βιβλίο της διάσημης μαμάς της “To Kill A Mockingbird” της συγγραφέως Harper Lee, ενώ το Seven παρέπεμπε στον αριθμό της φανέλας που φορούσε ο μπαμπάς της και ποδοσφαιριστής, David Beckham.

 Kulture Kiara

Η Cardi B ονόμασε την κόρη της Kulture και μάλιστα με K αντί για C. Αν δεν είναι αυτό ασυνήθιστο όνομα, τότε ποιο είναι;

View this post on Instagram

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments