Αθλητισμός

Ζωντανός ο Ραϊόλα: “Τον πέθαναν για δεύτερη φορά σε 4 μήνες”

Ζωντανός ο Ραϊόλα: “Τον πέθαναν για δεύτερη φορά σε 4 μήνες”
Μπορεί όλα τα ειδησεογραφικά πρακτορεία να λένε πως ο γνωστός ατζέντης Μίνο Ραϊόλα έχει πεθάνει, αλλά ο γιατρός του ανέφερε πως είναι ακόμα ζωντανός

Μπορεί όλα τα ειδησεογραφικά πρακτορεία να λένε πως ο γνωστός ατζέντης Μίνο Ραϊόλα έχει πεθάνει, αλλά ο γιατρός του ανέφερε πως είναι ακόμα ζωντανός και πως μάχεται για τη ζωή του.

Πιο συγκεκριμένα ο Αλμπέρτο Ζανγκρίλο  ανέφερε στο ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων – μέσα από το νοσοκομείο Σαν Ραφαέλ στο Μιλάνο – ότι ο Ιταλός μάνατζερ δίνει μάχη για τη ζωή του, διαψεύδοντας τον θάνατό του.

“Είμαι εξοργισμένος από τα τηλεφωνήματα από ψευδο-δημοσιογράφους που εικάζουν για τη ζωή ενός ανθρώπου που παλεύει για τη ζωή του” δήλωσε συγκεκριμένα στο ANSA, όπου έγραψε ότι η κατάστασή του είναι πολύ σοβαρή, άρα βρίσκεται στη ζωή και το οριστικό τέλος στις φήμες το έδωσε ο ίδιος ο Ραϊόλα με ανάρτησή του.

«Τρέχουσα κατάσταση. Εκνευρισμένος επειδή για 2η φορά μέσα σε 4 μήνες με ‘σκοτώνουν’»

Εδώ αξίζει να σημειωθεί πως  ομάδες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης έκαναν αναρτήσεις για συλλυπητήρια, σοβαρές εφημερίδες, όπως η La Repubblica, κατέβασαν την είδηση, ενώ ακόμα αρκετά Μέσα δεν το ανέφεραν καν.

Διάψευση και από τον Ροντρίγκες

Παράλληλα και ο Ζοσέ Φόρτες Ροντρίγκες από την πλευρά του διαψεύδει κατηγορηματικά αυτή την είδηση!

Ο άμεσος συνεργάτης του γνωστού ατζέντη μάλιστα έκανε και μια σχετική δήλωση στην ολλανδική ιστοσελίδα «NOS», ενημερώνοντας ότι δεν ισχύει ο θάνατος του Ραϊόλα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments